1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte keyifli çalışmalar yapacaksınız. Yeni projelere başlamak istiyorsunaz bugün tam zamanıdır zira başarılı olmanız için oldukça uygun bir gün. Maddi hayatınızda harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar ikili ilişkilerinizde oldukça başarılı ve akıllı davranacaksınız. Size fayda sağlayabilecek özel ilişkilerinizi kullanıp, işlerinizi halledeceksiniz. Geçmişte yaptığınız yatırımların karşılığını almaya başlıyorsunuz. Sevgilinizle birlikte güzel bir akşam sizi bekliyor olacak. Onun hayatını kolaylaştıracak adımlar atacaksınız.

İKİZLER: Sevgili İkizler bugün yaptığınız çalışmalarda başarılı olacaksınız. Bazı çalışmalarda aranan biri olarak gündeme geleceksiniz. Yönetim konusunda gayet yeteneklisiniz. Yaptığınız konuşmalarla çevrenizdekileri kolayca ikna edebileceksiniz. Bugün kendinizi oldukça enerjik ve başarılı göreceksiniz. Öğleden sonra yarım kalan projelerinizi tamamlayacak ve akşam ailenizle güzel vakit geçireceksiniz.

YENGEÇ: Bugün sizin için çok şanslı bir gün. Yeni başlangıçlar yapmak için doğru kararlar almak daha kolay olacak. Verdiğiniz bu kararlarla kendinizi daha iyi hissedecek ve mutlu olacaksınız. Bu zamana kadar yapmak isteyipte yapamadığınız işlerinizi bu sefer yapacak ve olumlu sonuçlar alacaksınız. Ailevi sorunlarınızı ise bu akşam kolayca çözebileceksiniz.

ASLAN: Kendinizi ifade etmekte hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Çevrenizdeki insanları incitmeden kendi fikirlerinize uymalarını sağlıyorsunuz. Bugün değişik birşeyler yapma peşindesiniz. Yaratıcı fikirler ortaya sunmayı seviyorsunuz. İleride başarıyı yakalamak için ticarete atılmayı planlıyorsunuz.

BAŞAK: Bugünü sıradan bir gün olarak göreceksiniz. Tekrarlayıcı ve anlamsız gelecek. Bitirilmemiş işlerinizi yapmaya devam edeceksiniz. Ancak öğleden sonra anlam veremediğiniz bir enerjiye sahip olacaksınız. Başkalarına yardımcı olacak ve yaratıcı fikirler sunacaksınız. İşlerden uzaklaşıp yeni planlar yapmak size iyi gelecek. Bu akşam sizin için eğlenceli olacak.

TERAZİ: Sevgili Teraziler bugün başarı ve hırs sizinle birlikte. Yeni projeler yapmak için mükemmel bir gün. Arkadaşlarınıza yardımcı olacaksınız. Sevdiklerinizle iyi iletişim kuracaksınız. Fakat birisi dedikodu yapmaya başladığında sizde kolayca oraya yönelebiliyorsunuz. Ve yüksek öğretimle ilgili planlarınız olacak.

AKREP: Bugün geçmişte yaptığınız bir projenin başarılı olduğunu göreceksiniz. Çalışma ortamınızda iş arkadaşlarınıza oldukça saygılı davranıyorsunuz. Öğleden sonra arkadaşlarınızla eğlenceli bir vakit geçirmek için fırsatınız olacak. Bu zaman size iyi gelecek.

YAY: Bugün iş hayatınızdaki konumuzu sorgulayacaksınız. Kendinize yeni hedefler oluşturacaksınız. Enerjinizi yeni hedeflerinize ulaşmak için harcayacaksınız. Bu akşam bir partiye katılacak aynı zamanda aşk hayatınızı hareketlendireceksiniz. Güzel bir akşam sizi bekliyor.

OĞLAK: Bugün işyerinizde hafif görevleri yerine getireceksiniz. Kariyer konusundaki düşünceleriniz için uygun bir zaman değil. Öğleden sonra projelere merakınız artacak. Hatta bir grup projesine katılacaksınız. Ve hedeflediğiniz başarıya ulaşacaksınız. Bugün sevginizi de kolayca ifade etmek için ideal bir gün.

KOVA: Sevgili Kovalar çevrenizdekiler sizi zor işleri yapmaya sevenler olarak tanırlar. Herkese yardımcı olmayı seviyorsunuz. Öğleden sonra aileniz ile zaman geçireceksiniz. Bugün iyi birini tanımak için mükemmel bir gün. Aynı zamanda aşk hayatınıza da zaman ayıracaksınız.

BALIK: Bugün iş hayatınız ile ilgili büyük kararlar almak için iyi bir gün değil. Tek başına yüksek harcamalar yapabilirsin. Arkadaşlarınız da küçük olaylar yüzünden moralinizi bozabilir. Öğle yemeği molasında spor yaparak moralinizi düzeltebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.