1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bütün konular hakkında fikirlerinizi beyan ediceksiniz buda dikkatleri üzerinize çekibilir. İnsanların işine karışmayı bırakmalısınız, nerende nasıl konuşacağınıza dikkat emelisiniz. Para ile ilgili konuşnalar yüzünden beklediğinizi bulamayabilirsiniz. Eşinizle yada sevgilinizle özel yaşantınızda romantizmin doruklarına çıkabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugünler de parasal anlamda kazançlı çıkabileceğiniz teklifler gelicek. Tavırlarınızda ısrarcı olmayı bırakın.Sunulan teklifi şaşırmadan kabul edin ve kazan kapısından vakit kaybetmeden hızlıca içeri girin. Son olarak eşinizden beklenmedik bir sürpriz veya bir hediyeye çok mutlu olucaksınız.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İki taraflı ilişkileriniz de sinirleriniz koruyun. Bu gün maddi, parasal konularda risk gördüğünüzde vazgeçmelisiniz. Aile konularında ise ısrarcı olmaktan vazgeçmelisiniz. Bu tür ailevi konularda haklı çıkmak için sözlerle sataşmamalısınız. Uyumlu olduğunuz çiftinizlede sakin geçinmelisiniz..

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün yıldızlar ev kazalarına dikkat etmeniz için uyarıyor. Dikkatsizlik sonucu bir anda gerçekleşen bir olay sıkıntılar çıkarabilir. İşinizde bugün risk almaktan çok uzak durun ve gereksiz kahramanlık göstermeyin.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün yıldızlar iş hayatınızda diplomatik olmanın çok faydalı olacağını işaret etmekte. Çözemeyeceğiniz işleri bile kolaylıkla halledebilirsiniz. Sizin için çok önemli ve kazançı bol bir anlaşma yapabilirsiniz. Özel hayatınızda bu tür şanslı olaylar söz konusu.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Komşularınızla ve arkadaşlarınızla paylaşımlarınıza çok dikkat etmelisiniz. Bilinçli bir şekilde sözlerinizi söyleyin nede olsa ağzınızdan çıkacak herhangi bir kelimenin esiri olabilirsiniz. İşinizde ise zamanı düzgün kulanın, vakit daralınca ciddi krizler yaşayabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

İşinizde, hayatınızda doğru kararlar vermek için sezgilerinize güvenin. Hiç beklemediğiniz bir anda yüksek kazançlar elde edebilir ve geliri bol kazançlı işler kurabilirsiniz. Hayatınzda kıskançlığa yer vermeyin. Kıskançlık mutluluğu elinizden alır. Siz mutluluğun tadını çıkıarın. 

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün yıldızlar, ailevi çıkabilecek gerginliklerde tarafsız kalmanızı söylüyor. Bir tarafı tutmanız sonucunda tahmin bile edemeyeceğiniz çok büyük olayların yaşanmasınız istemiyorsanız çok dikkatli olmasınız. Özel yaşamınızda aşkınız ve sağ duyunuz ağır basıcak.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bencilce yaklaşımlardan uzak durun ve ses tonunuz, siz istemedende olsa karşıdaki insanlar üzerinde olumsuz etkiler bırakacağını unutmatyın. Özel yaşamınızdada haklı iken haksız duruma düşebilr ve krizler yaşayabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

İşinizle alkalı tüm konularda şans size gülücek. Dürüslüğünüzün münafakatını fazlasıyla alıcaksınız. Özel hayatınızdada ne kadar şanslı olabileceğinizin bilincine varıcaksınız. 

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün yıldızlar özgürlük enerjisi ile hareket etceğinizi ve şanslı çıkcağınızın haberini veriyor. Aşk hayatınızdada egemenliğinizi kuruyorsunuz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Birlikte çalıştığınız insanlardan maddi ve manevi olarak faydalar görceksiniz ve kazançlı çıkcaksınız. Özel yaşamınız tüm duygular var ama özlem daha fazla. Yeni başlangıçlar kalıcı izler bırakıcak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.