1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29  MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor.

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün arkadaşlarla bir arada olmak mutluluk getirebilir. Evde kalmamalı ve daha sosyal olmaya yönelmelisiniz. İyimserlik artıyor.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün yaratıcı çalışmalar ve yeteneklerinizi daha iyi ifade edebilecek olanaklar bulabilirsiniz. Ayrıca sosyal amaçlara da yardımcı olabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün oldukça hareketli ancak dağınık koşullar getirmekte. Sorumluluklarınız olabilir, bununla birlikte, konsantre olmakta zorlanabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Duygularınızı daha iyi anlatabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni şeyler öğrenmek de keyifli olacak. Uzaklar, yolculuklar söz konusu olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün dinlenmek yerine tamamlanması gereken işler ve sizi duygusal açıdan meşgul eden durumlar olabilir. Daha esnek olmaya çalışın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün eşinizle ya da yakın arkadaşınızla daha fazla ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Ayrıca kafa karıştıran koşullarla da karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bazı zaman alan işler ya da günlük sorumluluklar dikkat çekiyor. Bugün yeteneklerinizi geliştirmek için de çaba sarfedebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Yaratıcı konularda ve parasal işlerle daha çok ilgilenmek mümkün. Aşkta ise biraz dalgın ve aşırı hayalci olabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün evle ilgilenmek ve başkalarına yardımcı olmak için uygun koşullar var. Ancak evdeki koşullar oldukça dağınık da olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Yakın çevrenizi ziyaretler, konuşmalar ve sohbetler için uygun bir gündesiniz. Ancak duyacaklarınız pek doğru ve gerçekçi de olmayabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün alışveriş yapmayı düşünüyorsanız, daha planlı ve gerçekçi olmaya özen göstermelisiniz. Parasal işlerde, harcamalarda dikkatsizlikler gündeme gelebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Ay bugün burcunuzda ilerlerken yaratıcı alanda çok daha aktif olabilir ve kendinizi gösterebilirsiniz. Hayallere ve değişkliklere açıksınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.