1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ:    Hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. İstediğiniz işten beklediğiniz haberi alacaksınız. Sağlık sorunlarınıza dikkat etmelisiniz.

BOĞA:   Aldığınız kararlar sizin için yeni başlangıçlar olabilir. Yapacağınız anlaşmalar size kazanç sağlayacak.  Önemli teklifler alabilirsiniz.

iKiZLER:   İstediğiniz fırsatlar teker teker karşınıza çıkıyor.  Hayallerinizin peşini bırakmamalısınız.  Maddi sorunlarınız yavaş yavaş çözülüyor.

YENGEÇ :   Olan olaylar karşısında tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. Zaman he şeyin ilacı. Ummadığınız insanlardan yarım alabilirsiniz.

ASLAN:   Gün boyunca güzel haberler alabilirsiniz. Yaşayacağınız olaylardan kolayca etkilenebilir ve duygularınızı çevrenize yansıtabilirsiniz.  

BAŞAK:        Sevgili Başaklar maddi açıdan biraz sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz. İş hayatınızda da yeni fırsatlar karşınıza çıkacak. Değişimler yaşayabilirsiniz. 

TERAZİ:   Kendinize olan güveninizin yüksek olduğu bir gün. Enerjik ve moral olarak üst düzeyde olmanız çevrenize de yansıyacak. 

AKREP:   Yapacağınız projeler beklediğiniz beğeniyi alacak . Bu durum keyfinizi yerine getirecek. Ailenizle beraber kısa süreli tatil çıkabilirsiniz.

YAY:   Gün boyunca rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Duygusal hayatınızda huzursuz ve endişelisiniz ve bu ruh halinizi çevrenize fazlasıyla yansıtıyorsunuz.   

OĞLAK:   Önceden yapamadığınız işleri bugün halledebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız haberler sizi bazı konularda harekete geçirebilir.  

KOVA:  Kovalar bugün kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Gideceğiniz yerlerde eğlenebilir, stresinizi atabilirsiniz. Öte yandan gireceğiniz ortamlarda kendinizi ifade edişiniz, tavırlarınız sempati uyandırabilir. 

BALIK:    Bugün daha önceden girişimde bulunduğunuz bazı konularda sonuçlar almak sizi mutlu edecek. Yaşayacağınız gelişmeler sizi heyecanlandıracak. 

Kaynak:haberedikkat

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.