1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor.

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün geleceğinizle ilgili yeni fikirler gündeme gelebilir. Beklediğiniz durumlarla ilgili yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi başkalarının katılımı ile toparlama imkanı bulabilirsiniz. Aynı meslek grubundan insanlarla program yapabilirsiniz. Bazı konulardan aldığınız destekler sizi rahatlatabilir. Yine de karar almakta acele etmeyin.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün iş hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Üstlerinizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Gün içinde sizin için önemli olan konulara ilginiz artabilir. İdeolojik konular önem kazanabilir. İşlerinizle ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi istediğiniz duruma gelmenize yardımcı olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün farklı konularda kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. İlginizi çeken konular için daha fazla şey öğrenebilirsiniz. Ani yolculuklar planlayabilirsiniz. İşlerinizde daha fazla konu ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için yabancılardan yardım alabilirsiniz. Duygusal konularda değişim yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha fazla sabır göstermeniz gerekebilir. Değişen koşullar içinde kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Ortaklı işlerde başarı gösterebilmeniz için işlerinizi yeniden harekete geçirmeniz gerekebilir. Gün içinde aldığınız sorumluluklar nedeniyle yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Geleceğinizle ilgili önemli kararlar vermeyin.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün eşinizle ilgili konularda özenli olmanız gerekebilir. Ev konularında daha yoğun koşullar oluşabilir. Bazı işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. İş hayatınızda teknik konular sıkıntı çıkabilir. İkili ilişkilerinizde dengeyi yakalamak zorlaşabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için fırsat yaratmalısınız. Uğraştıran durumlar söz konusu.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün çalışma ortamınızdaki konular sizi yorabilir. Sorumluluklarınızda artabilir. Çalışma arkadaşlarınızla organize olmanız gereken işler gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili konularda dikkatli olmalısınız. Sizi yıpratan koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcı olduğunuz işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Gün içinde çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Finansal konularda bazı konuları tekrar gündeme almanız gerekebilir. İşlerinizde başkalarına destek verebilirsiniz. Harcamalarınıza özen göstermenizde fayda var.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Evinizde yapılması gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Ailenizle ilgili konuları toparlamak isteyebilirsiniz. Bu konularda başkalarından da fikir alabilirsiniz. Geçmişe ait konuları çözmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha temkinli davranmanızda fayda var. Eşinizle konuşmalarınızda yanlış anlaşılmalar olabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gün içinde zihinsel konularda hareketlilik söz konusu. Yaptığınız görüşmelere beklemediğiniz katılımlar gerçekleşebilir. Fikirlerinizi daha fazla insana ulaştırma fırsatı yakalayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki konulara yoğunlaşabilirsiniz. Beklemediğiniz yerlerden haberler gelebilir. Çalışma hayatında işlerinizi tekrardan ayarlamak durumunda kalabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün parasal konularda daha ölçülü davranamaya özen gösterin. Bütçenizi planlamak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize başkalarını dahil edebilirsiniz. Fikirlerinizi yaymak için daha tutkulu olabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi geliştireceğiniz alanlara yönelebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha istekli olabilirsiniz. Sevdiklerinizle programlar yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Yeni başlangıçlar için hazırlanabilirsiniz. Emlak ile ilgili konular sizi zorlayabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı keyfiniz kaçabilir. İşlerinizdeki sıkışıklıkları kontrol edemeyebilirsiniz. Bürokratik engellerle uğraşabilirsiniz. Önemli kararlar için uygun bir gün değil. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamaya odaklanabilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.