1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Karşı cins tarafından hiç beklenmedik incelikler göreceksiniz. Uzun zamandır konuşmak istediğiniz konular hakkındaki çekimserliğinizden kurtuluyorsunuz.

BOĞA: Adı konmayan ilişkiniz daha farklı boyutlara gidebilir.  Fakat siz tavrınızdan asla ödün vermemeye özen göstermelisiniz.

İKİZLER:  Merakınız artıyor. Yakın bildiğiniz biri hakkında sizi şoke edecek bilgiler öğrenebilirsiniz, herkese her şeyi anlatmamalısınız.

YENGEÇ: Ek kazanç sağlayacağınız işlere girişebilirsiniz. Ailenizle ilgili ilginç gelişmeler gündeme gelebilir.

ASLAN: Risk alınması gereken konularda cesaretiniz artıyor. Karşı cinsle olan ilişkinizi sağlamlaştıracak gelişmeler sizi bekliyor.

BAŞAK: Fazla göz önünde ve popüler olduğunuzu hissedebilirsiniz. Aklınızda her ne varsa girişimde bulunmak için güzel bir gün. 

TERAZİ: Bazı konuların çözüme kavuşmaması sizi biraz sinirlendirebilir. Boş yere kendinizi üzmeyin. Maddi konularda dikkatli adı atmanız gerekiyor.

AKREP: Evden dışarı çıkmak istemeyebilirsiniz. Aşırıya kaçan davranışlardan ve insanlardan oldukça uzaksınız, sakinlik istiyorsunuz. Kendiniz ile ilgilenmek size iyi gelecek.

YAY: Risk almak konusunda çekingen davranmayacaksınız ve karşı cinsle olan cesur konuşmalarınız sizi bile şaşırtacaktır. İleriye dönük olumlu sinyaller almanız mümkün.

OĞLAK: Kalbinizdeki kişiye artık hislerinizi belli etmelisiniz. Daha somut hareketlerde bulunabilirsiniz.

KOVA: Aşırı dağınık olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bu neden eşyalarınızı bir yerlerde unutabilirsiniz, dikkat!

BALIK: Kendinizi daha aktif hissedeceksiniz. Fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettirmek konusunda zorlanmayacaksınız. Bu durum ise en çok ailenizin hoşuna gidecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.