1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Enerjisi yüksek bir gün sizi bekliyor. Hayata bakış açınızı değiştireceksiniz. Her şey zamanla değişiyor sadece biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

BOĞA: Özel yaşamınızla ilgili yaşadığınız sorunları kafanıza fazla takmamalısınız. Sorunlarınız yavaş yavaş çözülüyor. Maddi anlamda elinize yüksek miktarda para geçebilir.

iKiZLER: Yoğun günler sizi bekliyor. Hem iş hem de özel hayatınızla ilgili koşuşturmalı günler sizi bekliyor. Sağlığınızla ilgili önemli gelişmeler söz konusu.

YENGEÇ: Bulunduğunuz ortamda bir çok alternatif söz konusu olacak. Tepki almak istemediğiniz bir çok konu var ve bazı konularda çekimser davranıyorsunuz. Bugün kazançlarınızı güven altında görmek isteyebilirsiniz. 

ASLAN: Bugün ev işleriniz için arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Bazı kişilerle düşünceleriniz uymadığı için fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır yapmak isteyip ertelediğiniz bir iş için bir adım atma imkanı bulabilirsiniz.

BAŞAK: İnatlaşmak yerine uzlaşmayı seçmek sizin olgunluğunuzu gösterir. Sert ve geri dönülmez kararlar almaktansa makul olmaya, bunun ise geçici bir süreç olacağı konusunda kendinizi telkin etmelisiniz.

TERAZİ: Kendinizi olduğunuzdan daha çalışkan ve hırslı hissediyor olabilirsiniz. Daha az uyuyup daha çok çalışabilirsiniz. Finans konuları ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

AKREP: Belirsizlikler canınızı sıkıyor. Eğer gerçekten elde etmek istediklerinize ulaşmak istiyorsanız daha istekli davranmalısınız. Farklı aktivitelerde yer almaktan kaçınmayın.

YAY: Gününüz planladığınız gibi geçmeyebilir. Her olmsuz durumda kendinizi bırakmayın. Başarı için biraz daha sabretmelisiniz.

OĞLAK: Kendinize küçük de  olsa hedefler belirlemelisiniz. Kafanızdaki sor işaretlerinden kurtulmak için güvendiğiniz insanlar ile konuşmalısınız.

KOVA: Kendinizi yorgun hissediyosunuz. Küçük aralar vererek ve sosyalleşerek kafanızı dağıtabilirsiniz. İlginç fikirleriniz ile arkadaşlarınızı şaşırtabilirsiniz.

BALIK: Kendinizi sürekli savnmak yerine hatalarınızı kabul etmelisiniz. Ailenizin dediklerini dikkate almalısınız. Şüphe duyduğunuz konuların üzerine gidin.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.