1. HABERLER

  2. 29 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

Koç

Koçun ilgisizliği ani bir enerji dalgalanmasına neden oluyor.  Koçlar bencillik ve abartıya kaçacak şekilde çalışkanlar. Erteleyemeyeceğiniz önemli ve riskli bir planla baş edebilirsiniz. Nezaket kurallarını çiğnemeye başlayabilirsiniz.

Boğa

Hayatın şimdiki akışı boyunca, Boğalar için aktif, eşsiz, önceden bilinmez oldukları kadar cesaretli olmaları da yararlı olacaktır. Tipik bir Boğaysanız, bu konularla birkaç problem yaşayabilirsiniz. İnsanlar hakkındaki fikirlerinizi tekrar gözden geçirmelisiniz, özellikle de isyanlar, devrimler ve garip şeyler ilgili olanlarla.

İkizler

İkizler önceki planların çok sıkıcı olduğunun düşünebilirler. Önceden aldığınız önlemleri tamamen unutup, farklı arayışlara çıkabilirsiniz. Bazı ikizler arkadaş çevresini ciddi manada değiştirmek isteyecekler ve yeni çevrede oldukça mutlu olacaklar. Belki de farklı bir insanlar tanışıp, sizinle olan fikirlerine heyecanlanabilirsiniz.

Yengeç  

Umut ve ilham duyguları içinde geçirecekler. İmkânsızları istemekle başlayabilirsiniz. Bazı yengeçler gerginliğin, tutarsızlığın ve kendi kontrollerini kaybetme riski içindeler. Aşırı şekilde titiz, gergin, tutarsız olabilirsiniz.

Aslan

Şanslı olduğunu inkar etmemeli. Yurtdışına açılırsa, yeni mutluluklar arayışı içinde olursa ya da yeni bir metoda, programa atılırsa, harika deneyimler elde edecek. Fakat kendinize güvenmelisiniz ve cesaretli olmalısınız.

Başak

Eğer gidişatınızı değiştirmezseniz, herhangi bir duygu patlaması yaşayabilirsiniz. Biraz empati kurun, geçmişi silin, fakat geleceği düşünmek için acele etmeyin.  sizin için zor bir gün olacak.

Terazi

Terazinin insanlarla olan iletişi tutarsız ve bazı durumlarda patlama noktasında.  Girişkenlik sizin tarafınızda değil. En yakınınızdakine hatalı olduğunu kanıtlamaya çalışmayın. Kimsenin özgürlüğünü kısıtlamayın, rekabet olabilecek bir durumda dikkatli olun.

Akrep

Yeni bir hayata başlamak için bugün uygun bir gün. Olabildiğince dürüst olup önceliklerinizi tekrar gözden geçirin, geçmişte kalan her şeyi bir kenara bırakın. Elektronik, donanım ve servislerle bugün uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Yay

Yay’ın hayatında sevgiye ve aileye dair farklı gelişmeler olabilir. Hayatınızda yeterince mutlu olabilmeniz için size gereken adrenali sağlayacak olan ani değişimlerden korkmayın.

Oğlak

Oğlak’ın evindeki bazı durumlar tutarsız. Evdeki üyeler belirsizce davranabilirler, ailenizde ani iniş çıkışlar görülebilir. İlgisiz gibi görünmeye çalışmayın, bunu da başaracaksınız.

Kova

Günün atmosferi Kova’nın enerjik ve sevgi dolu yanını ortaya çıkarıyor. İlginç deneyimler elde edebileceğiniz, yeni keşiflerde bulunabileceğiniz bir aktivite bulun kendinize. Yaratıcılık, program, oyun, spor ya da bir iş olabilir. Bu beklenmedik aktiviteniz ya da yeni hobiniz, eski arkadaşlarınızla çatlaklar oluşmasına ve yeni arkadaşlıklara sebep olabilir.

Balık

Bugün gerçekleşen değişiklikler pek masum değil ve Balık’ın hayatında önemli değişimlere neden olabilir. Gelecekle olan ilgili düşüncelerinizi büyük ölçüde değiştirebilirler. Büyük bir gideriniz ya da iş hayatıyla ilgili çılgınca planlarınız olabilir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.