1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ: Gün boyunca çevrenizdeki kişilerle birlikte olabilir, hoş paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Maddi açıdan oldukça şanslı bir dönemde bulunuyorsunuz. Öte yandan sevdiğiniz kişiyle birlikte uzun mesafeli bir seyahate çıkabilirsiniz.

BOĞA: Bugün alacağınız bir haber keyfinizi kaçırabilir. Çevrenizdeki insanlara karşı alıngan bir tavır sergilemek yerine, yaşadığınız bazı olayları kabullenip, daha anlayışlı davranmakta yarar var. Öte yandan kendinizi evinize verebilir, evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

İKİZLER: Bugün kendinizi oldukça moralli hissedeceksiniz. Konuşmalarınız ve tavırlarınızla çevrenizdeki kişileri mutlu edeceksiniz. Ailenizle birlikte geçmişe yönelik konuşmalar yapabilir ve hoşça vakit geçirebilirsiniz. Kariyerinizde ise beklentilerinizin gerçekleşeceği bir dönemdesiniz.

YENGEÇ: Bugün ilişkinizde açığa çıkmamış bazı konular gerginlik yaratabilir. Sevdiğiniz kişiyle gereksiz ve kırıcı tartışmalara girmek yerine yaratıcılığınıza arttıracak aktivitelerle uğraşın. Öte yandan aile içinde bazı sıkıntılar yaşanabilir.

ASLAN: Bugün kendinizi güçlü hissediyorsunuz. Çevrenizdekilere karşı anlayışlı ve hoşgörülü olmalısınız. Sevdiğiniz kişiye kendi fikirlerinizi kabul ettirmeye çalışmayın. Öte yandan harcamalarınız konusunda aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

BAŞAK: Bugün işinizle ilgili doğru kararlar alabilirsiniz. Öte yandan ziyaretine gideceğiniz yaşlı büyüklerinizden hayatla ilgili nasihatler alabilirsiniz. İleriye dönük hedeflerinizi belirlediğiniz günlerdesiniz. İlişkinizde ise sevdiğiniz kişiyle aranızdaki yoğunluk artabilir.

TERAZİ: Kendinizi ruhsal açıdan iyi hissedeceksiniz. Bugün ertelediğiniz bazı işleri gerçekleştirebilirsiniz. Bunları yaparken ailenizi ihmal etmeyin. Gereksiz detaylara takılmamalısınız. Öte yandan sevdiğiniz kişiyle aranızdaki problemleri aşıyorsunuz.

AKREP: Uzun süredir yaşadığınız inişli çıkışlı ruh halini bugün bir kenara bırakmanız gerekiyor. Zira kariyerinizle ilgili önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Aile içinde ise hayatınızla ilgili aldığınız kararların arkasında durmalı ve ailenizi hüsrana uğratmamalısınız.

YAY: Haftanın bu ilk gününe yüksek enerji ve motivasyonla başlayacaksınız. Gün boyunca bu enerjiyle birçok işin üstesinden geleceksiniz. Akşam saatlerinde ise arkadaş grubunuzdan hoş bir davet alabilirsiniz.

OĞLAK: Gün boyunca durgun ve karamsar olabilirsiniz. Yaşadığınız duygusal değişimleri çevrenize yansıtmamalısınız. Farkında olmadan sevdiklerinizi kırabilirsiniz dikkat edin. Öte yandan kısa bir yolculuğa çıkmanız olası.

KOVA: Beklediğiniz bazı olaylar istediğiniz yönde gelişmeyebilir hazırlıklı olun. İşinizle ilgili giriştiğiniz yeni projelerde çevrenizin desteğini alacaksınız. Sıkı çalıştığınız bu dönemde duygusal yaşamınıza da özen göstermeli, sevdiğinizi ihmal etmemelisiniz.

BALIK: Bugün karşınıza hoş fırsatlar çıkabilir. Bunları iyi değerlendirmeye çalışın. Öte yandan hayatınızda yeni ve değişik şeyler yapma isteğiniz sizi strese sokabilir. Sakin olmalı ve makul davranmaya çalışmalısınız. İsteklerinizin hemen olmasını beklemek sizi yanlış yapmaya sürükleyebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.