1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İş hayatınızla ilgili konularda yaralanmalar olabilir. Yeni konular daha fazla gündeminize girmeye başlayabilir. İşlerinizi netleştirmek için elinizden geleni yapacaksınız. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Kendinizi göz önünde tutmak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Teknik konularda sıkıntılar oluşabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Uğraştığınız işlerinize yön vermek size iyi gelecektir. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Ruhsal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda dönüşümler yaşanabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha fazla mücadele verebilirsiniz. Finansal konularda yenilenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları hızlandırmak isteyebilirsiniz. Kafanızda olan konuları somutlaştırmak sizin için önemli olabilir. Sorumluluklarınız değişime uğrayabilir. İkili ilişkileriniz size kriz yaratabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinize yön vermek isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki hassasiyetler sizi zorlayabilir. Tartışmalara açık bir gündesiniz. Ticari atılımlar yapmak isteyebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Çalışma hayatınızla ilgili koşullar sizi biraz yorabilir. İşlerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları net görmekte zorlanabilirsiniz. Sizi yıpratan olaylara karşı dikkatli olmalı ve tavrınızı koymalısınız. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın sorunlarına ortak olmanız gerekebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün uğraştığınız konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinize yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Aşta yeni gündemler olabilir. Kendi yönünüzü netleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar gündeme gelebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Ev hayatınızdaki konularda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ailenizde geçmişle ilgili konular açılabilir. Gün içinde engellerle karşılaştığınızı hissedebilirsiniz. Güven duyduğunuz yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar olabilir. Yaşanan olaylardaki dönüşümler sizi zorlayabilir. Gün içinde tartışmalar olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Hayatınızda yeni başlangıçlar olabilir. Sorumluluklarınızdaki artış gündeminizi dönüştürebilir. İşlerinize hız kazandırmak isteyebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Bütçenizle ilgili yeni konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni çözümler üretebilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Yeni başlangıçlar için fırsat yakalayabilirsiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda daha fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda hassas olabilirsiniz. Duygusal değişim yaşayabilirsiniz. Olayları yeniden değerlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Bazı konularda hayalperest davranabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

İkili ilişkilerinizde elinizde olmayan nedenlerden dolayı gerginlik yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili gizli kalan şeyler ortaya çıkabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Sizi hapsettiğini düşündüğünüz konular karşısında kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Olayları netleştirmek için çaba sarf edebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gün içinde gelecekle ilgili planlarınızla ilgilenmek için zaman yaratabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde biraz daha çaba göstermeniz size fayda sağlayacak. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda ani değişiklikler söz konusu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.