1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 2'Sİ KADIN 3 KİŞİ YAPTIĞIYLA ŞOKE ETTİ!
2'Sİ KADIN 3 KİŞİ YAPTIĞIYLA ŞOKE ETTİ!

2'Sİ KADIN 3 KİŞİ YAPTIĞIYLA ŞOKE ETTİ!

Pişman olmuşlar!

A+A-

71 yaşındaki özürlü Hasan Tayyar’ı kaçırarak 590 lirasına el koyan 2’si kadın 3 kişi tutuklandı.

 

Başkent Lefkoşa’ya bağlı Meriç köyünde ikamet eden 71 yaşındaki engelli Hasan Tayyar’ı otobüs terminaline bırakmak 3 Eylül günü araçlarına bindiren, ormanlık araziye götürüp, cebindeki 600 lirayı aldıktan sonra kayıplara karışan zanlılar polisin sıkı takibi sonucu önceki gün yakalandı.

Polis tarafından gözaltına alınan Ramazan Korkmaz, Hatice Arslan, Konce Korkmaz dün Lefkoşa’da nöbetçi mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemeye şahadet veren polis, olayla ilgili bulguları aktardı.

Polis, zanlılar Ramazan Korkmaz, Hatice Arslan, Konce Korkmaz ve huzura getirilmeyen 15 yaşındaki S.S’nin Lefkoşa’da, 3 Eylül tarihinde saat 11.30 sıralarında özürlü ve hasta olan  Hasan Tayyar’ı kaçırdıklarını aktardı.

Gönüllü ifade verdiler…

Zanlıların, otobüs terminaline bırakacakları gerekçesi ile Hasan Tayyar’ı kullanımlarında bulunan araca aldıklarını belirten polis, adı edileni hile ile kaçırdıktan sonra Taşkent yolu üzerinde bulunan toprak alan içerisine götürüp orada, tasarrufunda bulunan cüzdanı ve içerisindeki 590 TL nakit para ile kimlik kartını çaldıklarını söyledi.

Polis, zanlıların olaydan sonra Hasan Tayyar’ı toprak alanda bırakarak kaçtıklarını anlattı.
Alınan şikayet üzerine yürütülen soruşturma kapsamında zanlıların tespit edilerek tutuklandıklarını belirten polis, zanlı Ramazan Korkmaz ve 15 yaşındaki S.S’nin pişman olduklarını söyleyerek gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiklerini ve olayın nasıl geliştiğini anlattıklarını söyledi.

Korkmaz, eşi ve annesini suçladı…

Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz tamamlanmadığını zanlıların serbest kalması durumunda olumsuz etki yapabileceklerini belirterek 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Polis şahadetinin ardından söz alan zanlı Ramazan Korkmaz hapisten yeni çıktığını ve eşi ile annesinin kendisini bu suça alet ettiğini söyledi. Zanlı Hatice Aslan ise sesiz kalırken zanlı Konce Korkmaz suçsuz olduğunu söyledi.

Yargıç Fisun Cemaler ise huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Diyalog

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.