1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
3 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

3 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlamak için karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeniz mümkün. Düşüncelerinizi hayata geçirmek için uygun bir zaman dilimi içerisindesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi daha çok meşgul edebilir. Dinlenmeyi ihmal etmeyin.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün uzun süredir beklediğiniz konularla ilgili başlangıçlar yapmak için uygun bir zaman içindesiniz. Yapmış olduğunuz planlarınızı uygulayabileceğiniz fırsatlarla karşılaşmanız mümkün. Fırsatları görüp değerlendirmeniz yararınıza olacaktır. Maddi konularınızla ilgili yeni bir bütçe planı yapabilirsiniz. Kişisel konularınıza yönelmeniz olası.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Planladığınız girişimleriniz için uygun bir gün. Hareketli zamanlar içerisindesiniz. Birçok işle aynı anda ilgilenmeniz mümkün. Yakın çevrenizle ilgilenebilir destek vermeniz olası. Kardeşlerinizle veya arkadaşlarınızla keyifli etkinliklere katılmak size iyi gelecektir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün iş hayatınızla ilgili gelişmeler yaşamanız mümkün. Hedeflerinize ulaşmak için planlı adımlar atmanız sizin için yararlı olacaktır. Planladığınız başlangıçlar ve girişimler için uygun zamanlar içerisindesiniz. Ailenizle ilgilenebilir eşinizle, çocuklarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Eviniz ile ilgili konularda yenilikler yapmanız olası.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün ilgilendiğiniz konularda bütünü görmek daha kolay olacaktır. Düşüncelerinizi hayata geçirmek için yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Başlangıçlar yapmak için şanslı bir gün. Karşınıza çıkan şansları iyi değerlendirmeniz başarı olasılığınızı yükseltecektir. Enerjiniz yüksek ve keyifli anlar yaşamanız olasıdır.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Uğraştığınız işlerinizi geliştirmek isteyebilir yeni başlangıçlar için yapmış olduğunuz sistematik çalışmalarınızı, ilgili kişilere sunabilirsiniz. Şanslı ve enerjik zamanlar içerisindesiniz. İş arkadaşlarınıza ya da yakın çevrenize karşı eleştirel bir tavır içinde olmanız mümkün. Bu yönünüzde esnek olmanızda fayda vardır.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Kurmuş olduğunuz hayallerinizi gerçekleştirmek için keyifli zamanlar içerisindesiniz. Bugün beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Başlangıçlar yapmak için şanslar sizinle olacak. Enerjinizin yüksek olduğu bir gün olur. İstediklerinizi rahat bir şekilde yapma şansınızın olması mümkün. Eşinizle ortak konularda dengede olursunuz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşmanız gereken bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar için güzel bir gün olur. Enerjinizin yükseldiği zamanlar içerisindesiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminize gelmesi mümkün. Finansal olarak eşinizle ortak paylaştığınız hesaplarınızda krizler oluşabilir. Esnek olmakta fayda var.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün sorumlu olduğunuz konularda iş arkadaşlarınızdan destek almak isteyebilirsiniz. Uzun süredir ertelediğiniz hedeflerinize ulaşmak için güzel bir gün olur. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlere yönelmeniz mümkün. Başarı ve şans sizinle olacaktır. Hayalini kurduğunuz yurt dışı tatiline gitmek için hazırlıklar yapabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Yeni hedefler oluşturabileceğiniz, yeni planlar yapacağınız keyifli bir gün olabilir. Başarılarınızı planlı çalışmalarınız sayesinde üst seviyelere taşıyorsunuz. Motivasyonunuzun yüksek olduğu zamanlar içindesiniz. Hayatınızdaki başlangıçlarınız düşündüğünüz gibi olabilir. Şanslı bir dönem içinde olmanız mümkün. Kendinize zaman ayırmalısınız.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla birlikte keyifli anlar paylaşabilirsiniz. Yeni bir çevre ya da grup içine girmeniz mümkün. Yaptığınız işlerinizde başlangıçlar, tanıtımlar ve hoş sohbetlerin olacağı bir toplulukta yer almanız sizi keyiflendirecektir. Uzun süredir planladığınız girişimlerinizi gerçekleştirme şansınız çok yüksek.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün Kişisel yeteneklerinizi iş konusunda kullanmak isteyebilirsiniz. Enerjinizin ve motivasyonunuzun yüksek olduğu bir gün. Beklemediğiniz bir şekilde şans kapınızı çalabilir. Yapmak istediğiniz fakat yapamadığınız isteklerinizi gerçekleştirmek için fırsatlar karşınıza çıkacaktır. Girişken ve cesur oluşunuz dikkat çekecektir.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.