1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 3 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ
3 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

3 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Gazimağusa’da dün sabah trafiğin en yoğun olduğu saatlerde meydana gelen trafik kazası korkuttu

A+A-

Gazimağusa’da dün sabah 3 aracın karıştığı trafik kazasında, 2 kişi kontrol amaçlı hastaneye kaldırılırken, trafik de uzun süre aksadı

Ahmet İLKTAÇ

Gazimağusa’da dün sabah trafiğin en yoğun olduğu saatlerde meydana gelen trafik kazası, hem 2 kişinin ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılmasına, hem de trafiğin uzun süre sıkışmasına neden oldu.

Kontrol amaçlı hastaneye kaldırılan Bahri Kavaz ve Seçkin Şafaklı, bir süre tedavi altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

magusa-kaza2.jpg

Maddi hasara neden olan trafik kazası, dün saat 08.00 sıralarında, Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde, sosyal konut apartmanlarının karşısında meydana geldi.

30 yaşındaki Bahri Kavaz’ın kullanımındaki LA 255 plakalı aracın, önünde seyreden 47 yaşındaki Seçkin Şafaklı’nın kullanımındaki HE 882 plakalı araca arkadan çarptığı öğrenildi. Çarpmanın etkisiyle savrulan HE 882 plakalı aracın da, karşı şeritten Lefkoşa istikametine doğru seyreden Gülçehre Kızılbora’nın kullanımındaki GY 233 plakalı aracın sağ yan kısmına çarptığı belirtildi.

Gazimağusa polisi, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kıbrıs Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.