1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 3 ARAÇ ÇARPIŞTI
3 ARAÇ ÇARPIŞTI

3 ARAÇ ÇARPIŞTI

3 araç çarpıştı

A+A-

Gazimağusa’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 yaşındaki Boran Köklüoğlu hafif yaralandı
 
Ahmet İLKTAÇ

Gazimağusa’da dün sabah trafiğin yoğun olduğu sırada meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 yaşındaki Boran Köklüoğlu hafif yaralandı.

Başında küçük bir kesik oluşan Boran Köklüoğlu tedbir amaçlı ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bir süre müşahede altında tutulan küçük çocuk daha sonra taburcu edildi.

Üç aracın karıştığı trafik kazası dün sabah saat 07.45’te İsmet İnönü Bulvarı üzerinde bulunan Gloria Jeans isimli cafenin önünde meydana geldi.

Kaza, 54 yaşındaki Tamer Zeden’in yönetimindeki GZ 654 plakalı araçla önünde duran 44 yaşındaki Aygül Köklüoğlu’nun kullanımındaki KD 727 plakalı araca çarpması, bu aracın da çarpmanın etkisiyle öne savrularak, 29 yaşındaki Cansu Karşılı’nın kullanımındaki LJ 232 plakalı araca çarpması sonucu meydana geldi.

Trafik yoğunluğu nedeniyle meydana geldiği sanılan kazada, KD 727 plakalı araçta bulunan 10 yaşındaki Boran Köklüoğlu hafif yaralanırken, araçlarda da hasar meydana geldi.

Öte yandan, kazanın yaşandığı sırada olay yerinden geçen Gazimağusa Trafik Şube Amiri Başmüfettiş Hasan Aşçıoğlu, kaza yerinde gerekli önlemleri alarak hem trafiğin daha fazla sıkışmasını hem de kaza nedeniyle daha büyük sıkıntılar yaşanması önledi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.