1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
3 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

3 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün çevrenize pozitif enerjinizi saçacaksınız. Enerjinizi doğru yerlerde harcamanızda fayda var. Özel hayatınızda yaşanan sorunları büyük tartışmalara dönüştürmemeyi tercih edin.

BOĞA: Parasal konularda atacağınız adımlara dikkat etmelisiniz. İlişki konusunda karar vermeniz uzun sürebilir.

 

İKİZLER: Sabah saatlerinde yapacağınız sıkıcı toplantılar hayat enerjinizi tüketebilir. Ancak kendinizi bu olumsuz havaya sokmayın zira bugün arkadaşlarınızla birlikte sosyalleşebilir ve eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz.

YENGEÇ: Maddi konularda şans sizden yana. Arkadaşlarınızla zaman geçirmk size iyi gelecektir. Yakın arkadaşlarınızın tavsiyelerine uyarak kararsız kaldığınız  konularda seçim yapabilirsiniz.

 

ASLAN: Tatiliniz güzel bir sürprizle sonuçlanabilir. Etrafınıza daha çok dikkat etmelisiniz. Başarı size uzak değil.

BAŞAK: Beklenti ve arzularınızı tatlı bir dille anlatmalısınız. Yeni iş teklifleri alabilir, farklı projelerde yer alabilirsiniz. Duygusal açıdan yine dalgalandığınız bir gün olacak.

 

TERAZİ: Girdiğiniz ortamlarda hemen farkediliyorsunuz. Ama siz işinizden başka bir şeye odaklanamıyorsunuz. Aileniz konusunda biraz daha özenli olmalısınız.

AKREP: İş hayatınızdaki gelişmeler size başarı ve mutluluk getirebilir. Tamamlanması gereken işlerin üstesinden kolayca gelebileceğiniz bir gün sizi bekliyor. 

 

YAY: Günlük sıkıntıların aile ve özel yaşamınızı etkilemesine izin vermeyin kendinizi geliştirmenin ve öğrenmenin tam zamanı.

OĞLAK: Uzun süredir ilişkisi olan Oğlaklar için önemli gelişmeler söz konusu. İlişkileriniz ileri boyutlara taşıyabilirler. Maddi anlamda küçük kayıplar yaşayabilirsiniz.

KOVA: İşbirliği içinde olacağınız bir gün sizi bekliyor. Yakın çevrenizden birinin sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sabah saatlerindeki yoğunluktan sonra akşama doğru şans sizin yanınızda olacak.

BALIK: Uzun zamandır iş ilişkisi içinde olduğunuz bir insanın beklenmedik davranışları ona olan sabrınızı taşırarak tamamen yaşamınızdan çıkarma kararınızı almanıza neden olabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.