1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
3 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

3 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ: Bugün oldukça hareketli bir gün geçireceksiniz. Aile içinde yaşanacak bazı olaylar sizi derinden etkileyebilir. Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız. Öte yandan iş hayatınızda karşınıza çıkacak bir fırsat size farklı kapıları açabilir.

BOĞA: Yaşayacağınız bazı olaylar sizi heyecanlandırabilir. Ancak duygularınızı belli etmemelisiniz. Öte yandan iş hayatınızda sıkıntılı bir dönemden geçiyor olabilirsiniz.

İKİZLER: Hayal gücünüzün üst düzeyde olduğu bu dönemde yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Ailenize daha fazla zaman ayrımanız gereken bir süreçtesiniz. Maddi açıdan tutumlu olmanızda fayda var.

YENGEÇ: Amaçsız yaşamak size göre değil, fakat her istediğimiz anında gerçekleşmiyor. Beklemekten sıkıldığınız için yeni hedeflere yönelecek ve kendinizi daha yaratıcı hissedeceksiniz. 
 
ASLAN: Çalışma ortamınızla ilgili şaşırtıcı haberler almaya hazır olun! Duyduklarınızla ilgili yorum yapmadan önce kimlerle aynı ortamda olduğunuzu dikkat etmenizde yarar var. 

BAŞAK: Yeni kapılar aralayabilirsiniz. Aklınızdakileri ne zaman hayata geçirmek noktasında danıştığınız kişilerden bir kişinin yönlendirmesi işinize oldukça yaracaktır. 

TERAZİ:  Gün içinde, iş ortamlarınız ve kendiniz için yapmak istedikleriniz arasında bocalayabilirsiniz. Öğleden sonra ilgi alanınız sosyal çevrenize ve arkadaş ortamlarına kayabilir.

AKREP:  Göz önünde olacağınız ortamlarda kendinizi istediğiniz gibi ifade edemeyebilirsiniz. Aslında sizi zorlayan konularla uğraşmak istemiyorsunuz.

YAY:  Bugün, özgür ve duygusal yönlerinizle davranmak isteyeceksiniz ama enerji düşüklüğü ve isteksizlik, gün içinde sizi zorlayabilir. Olaylara kadersel yaklaşıyorsunuz. 

OĞLAK:  Bugün, özel hayatınızla iş alanlarınız arasında bocaladığınızı hissedebilirsiniz. Öğleden sonra, ortaklaşa para konuları gündeminizde olacak.

KOVA: Ayrıntılara artık önem vermeniz gerekiyor. Bazen küçük detayları gözden kaçırmanız ya da umursamamanız sonradan sıkılmanıza sebep olmuş olabilir. Bu günlerde hatalarınızı düzeltmek için karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. 
 
BALIK: Hiçbir yere bağlı kalmak istemiyorsunuz, sorumluluk almak sizde bu günlerde baskı oluşturabilir. Özel hayatınızdaki belirsizliğin farkındasınız, bu biraz da sizin tercihiniz. Bir süre kendinizi dinlemek aslında en doğru seçim olmuş olabilir. Kısa süreli ilişkiler hiçbir zaman size uygun olmadı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.