1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 3 AY HAPİS YATACAK!
3 AY HAPİS YATACAK!

3 AY HAPİS YATACAK!

İç çamaşırına gizlemişti...

A+A-

Ercan Havalimanı’ndan Mart ayında adaya giriş yaparken iç çamaşırına gizlediği 9 gram 906 miligram hintkeneviri ile yakalanan Abdurrahman Baran aleyhindeki dava karara bağlandı

Devrim DEMİR

Mart ayında ülkeye giriş yapmak isterken uyuşturucu madde ile yakalanan ve 15 Mart tarihinden bu yana hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde yargılanmayı bekleyen Abdurrahman Baran aleyhindeki dava dün Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde karara bağlandı.

Başkan Ömer Güran ve Yargıçlar Gökan Asafoğulları, Meltem Dündar’dan oluşan Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi heyetinin sanık aleyhine vermiş olduğu kararı Yargıç Meltem Dündar açıkladı.

 

Baran suçlu bulundu

Yargıç Meltem Dündar,  sanığın işlemiş olduğu suçun uyuşturucu madde “ithal ve tasarruf” suçu olduğunu bu tür suçların Ceza mahkemelerinin gündeminin büyük çoğunluğunu oluşturduğunu ve bu tür suçlara hapislik cezası dışında bir ceza verilemeyeceğinin altını çizdi.

Yargıç Dündar, Abdurrahman Baran’ın suçunu kabul edip adaletin erken tecellisine katkı koymasını, lehine hafifletici sebep olarak değerlendirdikten sonra suçlu bulup mahkûm ettikleri uyuşturucu madde “ithal ve tasarruf” suçundan 3 ay hapis cezası ile cezalandırmayı uygun bulduklarını açıkladı.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.