1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 3 AYLIK ÖZLEM SONA ERDİ
3 AYLIK ÖZLEM SONA ERDİ

3 AYLIK ÖZLEM SONA ERDİ

Eski eşi tarafından yaklaşık 3 ay önce Güney Kıbrıs’a kaçırılan çocuğunu göremeyen Selen Tipon’un özlemi dün sona erdi

A+A-

Doğum günü olması nedeniyle eski eşi Erdem Çelebi tarafından kendisine iade edilen küçük Arda’yı alan Selen Tipon, “Bu güne kadar aldığım en güzel doğum günü hediyesi” şeklinde konuşurken, çocuğunun kendisine ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Eski eşi tarafından yaklaşık 3 ay önce Güney Kıbrıs’a kaçırılan çocuğunu göremeyen Selen Tipon’un özlemi dün sona erdi. 
 
Selen Tipon, dün sabah saatlerinde eski kocası Erdem Çelebi’nin kendisini telefonla aradığını ve doğum günü hediyesi olarak küçük Arda’yı kendisine geri vereceğini haber ettiğini söyledi. Dün saat 14.00 sıralarında ise Beyarmudu Sınır Kapısı’nda buluştuklarını ve küçük Arda’yı teslim aldığını kaydeden Tipon, çocuğuna kavuşmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. 
 
Bebeği alır almaz hastaneye gitti
 
Çocuğunu alır almaz Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne giderek çocuğunu muayene ettirdiğini de kaydeden Selen Tipon, yapılan kontroller neticesinde bebeğinin herhangi bir bedensel hastalığı bulunmadığını anlattı. Tipon, “Hayatımda aldığım en büyük hediye bebeğimi kucağıma aldığımda olmuştu. En büyük doğum günü hediyem ise eski kocamın bana bebeğimi geri vermesi oldu” dedi.
HABERAL KIBRISLI
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.