1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 3 BİN DOLAR VERDİ, ÜSTÜNE CEZAEVİNE GİRDİ
3 BİN DOLAR VERDİ, ÜSTÜNE CEZAEVİNE GİRDİ

3 BİN DOLAR VERDİ, ÜSTÜNE CEZAEVİNE GİRDİ

Hayatını kurtaracak diye düşünürken 3 bin dolar karşılığında hayatını kararttı...

A+A-

Kuzey Kıbrıs’ta yaşam aşkına sahte lise diploması ile üniversiteye kayıt yaptıran ve daha sonra da yakalanan Pakistan uyruklu Ahmar Aslan ile suç ortağı olduğu iddia edilen Seyid Ali Reza dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Haklarında başlatılan polis soruşturması tamamlanan zanlıların davalarında hazır olmaları için teminata bağlanmaları talep edildi. Lefkoşa Kaza Mahkemesi, zanlıların tutuklu yargılanmasına karar verirken, dava sürecinin hazırlanması için bir ay süre ile cezaevine gönderilmelerine emir verdi.

Lefkoşa Adli Şube Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operayonda birçok Pakistan uyruklu kişinin KKTC’de kaçak olarak kaldığı, ülkeye öğrenci vizesi ile gelip bir daha gitmedikleri ortaya çıkmıştı. Operasyonda tutuklanan zanlıların ise 4 Mart 2014 tarihinde Lefkoşa’da faaliyet gösteren Akdeniz Karpaz Üniversitesi’ne sahte lise diploması verip öğrenci kaydı yaptıkları belirtildi. Ayrıca zanlılardan Seyid Ali Reza’nın sahte diplomayı Pakistan’da hazırladığı, zanlı Ahmar Aslan’a üç bin dolar karşılığında verdiği ortaya çıkmıştı

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.