1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
3 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

3 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün finansal konularda agresif ya da aşırı risk alarak davranmamaya özen göstermelisiniz. Sorumlu olduğunuz konulardaki yanlış anlaşılmaları engellemek için işlerinizi somuta dökmenizde fayda var. Gün içinde keyif aldığınız kişilerle görüşebilir, yakın çevrenizle ilgili konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda problemler gündeme gelebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili doğru kararlar alamayabilirsiniz. Gün içinde kişisel yeteneklerinizle işlerinizi kolayca halledebilir, finansal konularda hızlı karar almak zorunda kalabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almanız sizin için daha uygun bir karar olacaktır. Yaşayacağınız gerginlikler hata yapmanıza neden olabilir dikkat etmelisiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün kişisel gelişiminiz için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Önem verdiğiniz konulara yönelebilir, sizin hayat yönünüzü belirlemenizde etkili olacak sorumluluklar alabilirsiniz. Ailenizle ilgili olan konularda sakin kalmaya özen gösterin. Eşinizle ilgili olan konular gündeminizi değiştirebilir. İş hayatınızda yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün bazı keyfinizi kaçıran olaylar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntılar yaşayabilir, gün içinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Başkalarıyla konuşurken kendi fikrinizi dayatmak isteyebilirsiniz. Ancak bu durum yanlış anlamalara yol açabilir. Sorumlu olduğunuz konularda ve çalışma hayatınızda karışıklıklara dikkat etmenizde fayda var.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün gelecek yönünde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İşlerinizde bazı sürpriz değişiklikler olabilir ve bu yüzden sorumlu olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Aşk hayatınızda mücadele edeceğiniz konular sizi yeniden düşünmeye sürükleyebilir. Duygusal olarak kendinizi zorlanmış ve sıkılmış hissedebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün statünüzü korumak için yeni hedefler edinebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla uyumlu hareket edeceğiniz bir gündesiniz ve bu yüzden sorumlu olduğunuz işlerinizde mücadeleye edebilirsiniz. Üstlerinizle görüşmelerinizde iyi sonuç alacaksınız. Ailevi konular da sizi bir ölçüde zorlayabilir. Evinizde bazı şeyleri değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Sorumlulukların önce çıktığı bir gündesiniz. Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. Akademik konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz, bu eğitime başlamak için uygun bir gündesiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilir, düşüncelerinizi paylaşacağınız insanlarla zaman geçirebilirsiniz. Sizin için samimi konuşmalar içinde keyifli bir gün olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün ortaklı konularda sorumluluk alabilirsiniz. Sizi strese sokan bazı olaylar gelişebilir, sakin kalmanızda fayda var. Finansal konularda yeniden harekete geçebilir ve farklı görüşlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde kendinizi yorulmuş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Sezgilerinizi de kullanmayı deneyin

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün eşinizle ilgili olan konularda biraz daha öngörülü olmalısınız. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlayıp, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Kişisel konularda kendinizi zorlamayın. İlişkilerinizdeki değişim sizi derinden etkileyebilir. Dışsal etkilere oldukça açıksınız.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün çalışma hayatınızda yeni konular gündeme gelebilir, yarım kalmış işlerinizi toparlamak için fırsatlar bulabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi çok daha güçlü savunma isteği içinde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde kestiremediğiniz olaylar keyfinizi kaçırabilir. Esnek olmaya gayret edin. Gün içinde sağlığınızla ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün keyif aldığınız uğraşlarla daha çok ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi daha maceracı hissedebilir, ertelediğiniz bazı konuları tekrar gündeminize alabilirsiniz. Gelecek planlarınızda mücadele gerektiren koşullar olabilir. Otorite olan kişilerle tartışma içinde olmamanızda fayda var. Gün içinde duygusal olarak fazla sorumluluk altında olduğunuzu hissedebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün ailevi konular sizi fazlasıyla oyalayabilir. Ancak duygularınızı daha iyi anlatabilirsiniz. Eskide bıraktığınız olaylar yeniden gündeme gelebilir ve bu konularda yeniden harekete geçmek durumunda kalabilirsiniz. Güvenlik konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. İş hayatınızda daha gerçekçi olmaya bakın. Gelecek planlarınızla ilgili değişimler olabilir.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.