1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 3 EL ATEŞ EDİLDİ!
3 EL ATEŞ EDİLDİ!

3 EL ATEŞ EDİLDİ!

İşyerine 3 el ateş edildi: Uzaklaşan kırmızı renk bir araç görüldü!

A+A-

Lefkoşa’nın Ortaköy bölgesinde Sercan Deniz’in işlettiği, “Deniz Off Licence” isimli iş yeri, dün sabah meçhul şahıslar tarafından kurşunlandı

Emine UYSAL

Başkent Lefkoşa’da dün sabahın erken saatlerinde bir işyeri kimliği meçhul kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandı. Olayda herhangi bir yaralanma olmazken, işyerinde maddi hasar meydana geldi.

Ortaköy bölgesinde bulunan ve Sercan Deniz’in işlettiği “Deniz Off Licence” isimli iş yerine dün 24.00 ile 01.00 saatleri arasında tabanca ile 3 el ateş edildi. Kurşunlardan biri, işyerinin vitrin camına, biri alüminyum kasaya, diğeri de duvara isabet etti.

İşyerine ateş açıldığında dükkanın kapalı olması olası bir felaketi önlerken, kurşunlama olayı dün sabah yan taraftaki işyerlerinin sahipleri fark edildi ve Sercan Deniz olaydan haberdar edildi.

İşyerine gelerek durumu yerinde gören Sercan Deniz de polisi arayarak işyerinin kurşunlandığını bildirdi.

Ortaköy’de Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi üzerinde faaliyet gösteren “Deniz Off Licence” isimli iş yerini işleten Sercan Deniz, polise herhangi bir tehdit almadığı yönünde ifade verdi.

Sercan Deniz, olay mahallinde, “Bu sabah (dün) 09.30’da dükkanımın kurşunlandığını öğrendim. Polisi aradım ve dükkanıma girmeden sizi bekledim” dedi.

KIBRIS’a konuşan Deniz’in annesi Naile Deniz, “Allah’tan bu olay olduğunda dükkanı kapatmıştık. Oğlum ve gelinim canından olabilirdi. Arayıp, eve çağırmıştım. Oğlum herhangi bir tehdit almamıştı. Çok üzgün ve endişeliyiz. Bölgede birçok kamera var. Polisin olayı aydınlatmasını umut ediyorum” dedi.

Polis, delil topladı

Kurşunlama olayının bildirilmesinin ardından bölgeye giden Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube, Cürümleri Önleme Şubesi ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, saatler süren araştırma ve inceleme yaptı, olayı aydınlatacak delil topladı.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube Amiri Ali Savaş Altan da, bizzat bölgeye giderek ekiplerini yönetti.

Bölgedeki işyeri kameralarını mercek altına alan polis ekibi, yan taraftaki dükkanın Deniz Off Licence isimli işyerini gören güvenlik kamerasının yönünün değiştirildiğini belirledi.

Bölgeden birçok işyerine ait kamera kayıtları toplandı ve mercek altına alındı.

Silahlı saldırganları bir kişi gördü

Apartmanda ikamet eden bir görgü tanığı polise, 24.00 ile 01.00 saatleri arasında ateşli silah sesi duyduğuna dair ifade verdi.

Görgü tanığı, ateşli silah sesini duyduğunu ve camdan baktığında kırmızı renk bir aracın hızla uzaklaştığını gördüğünü anlattı.

Polis, kurşunlama olayı ile ilgili soruşturma başlattı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.