1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
3 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

3 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Gün içinde bilemediğiniz konular canınızı sıkabilir. Sabah saatlerinde planlarınızda değişiklik olabilir. Bu durum sizi duygusal yönden etkileyebilir. Öğleye doğru ikili ilişkilerinizdeki tutumunuza dikkat etmenizde fayda var. Yanlış anlaşılan durumlar yaşanabilir. İçe kapanabilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi hazır hissedeceğiniz bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konular hakkında daha fazla düşünebilirsiniz. Sabah saatlerinde duygusal olarak yoğunsunuz. Bu durum ilerleyen zamanlarda sizi tepkisel yapabilir. Öğleden sonra çatışmalara dikkat edin. Biriktirdiğiniz öfkeniz bir anda çıkabilir.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Bugün sorumlu olduğunuz konulara başkalarınız da dahil etmek isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi etrafınızdakilerle paylaşabilirsiniz. Gün içinde eksik iletişimden kaynaklanan yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. Kendinizi olaylara çok kaptırmayın. Maddi kaynaklarınızla ilgili hareketlenmeler olabilir. Harcamalarınıza dikkat edin.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Sabah saatlerinde kendinizi derinleşmiş hissedebilirsiniz. Duyusal tarafınız açığa çıkabilir. Bu durumdan yorulabilir ve iletişimde tepkisel davranabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız yazışma ve konuşmalara dikkat etmeniz de fayda var. Ani değişimlere karşı hazırlık olmalısınız. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden de etkilenebilirsiniz.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Ev hayatınızdaki değişiklikler gündeminize yansıyabilir. Gün içinde dengenizi kaybettiğinizi hissedebilirsiniz. Geçmiş konuların tekrar açılmasından dolayı tepkinizi sert şekilde ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sakin olmanızda fayda var. Enerjinizi sorumlu olduğunuz konulara yönlendirmelisiniz. Çatışmalara açık bir gün.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kendi işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Sabah saatlerinde hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz. Harcamalarınızı abartmamaya özen gösterin. Karşınızı eleştirmekten kaçınmalısınız. Risk alacağınız işlerden uzak durmanızda fayda var. Gün içinde akışta kalmaya özen gösterin.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Çalışma hayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı işlerinizde yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Başkalarından beklediğiniz destek gelmeyebilir. İlişkilerinizde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Gün içinde sakin kalmanızda fayda var. İletişimde olduğunuz kişilerin tepkisini çekebilirsiniz. Üretkenliğinizi arttırmak için plan yapmalısınız.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Gün içinde eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sabah saatlerinde duygusal yönden kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya çalışın. Karşınızdakini fazla incitmeden kendinizi ifade etmeye çalışmalısınız. İçinize kapanabilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlere yönelmeniz size iyi gelecektir.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Bugün endişe duyduğunuz şeylerle alakalı duygusal yoğunluk içinde olabilirsiniz. Öğle saatlerinde gereksiz harcamalar yapmamalısınız. Sizi krize sokacak görüşmelerden uzak durmalısınız. Gün içinde tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Finansal konularda yenilenme içine girmek için ani kararlar almayın.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Seçimlerinizde dikkatli olmalısınız. Yeni kararlar almak için uygun bir gün olmayabilir. Yaşadığınız olaylarda gerçeği görmeniz keyfinizi kaçırabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak ve rahatlamak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Tepkisel olmamaya özen göstermelisiniz.


KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
İş hayatınızda ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için her türlü konuda kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla iletişiminizi bozmamaya özen gösterin. Gün içinde aldığınız sorumluluklar sizi yorabilir. Bu durum tepkilerinize yansıyabilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
 
Bugün geleceğinizdeki belirsizlikleri ortadan kaldırmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden başlamak için harekete geçebilirsiniz. Gün içinde koşullar akıcı olmayabilir. Keyfinizi kaçırmayın. Sabah saatlerinde yaşayacağınız duygusal yoğunluğun etkisi altında kalabilirsiniz. Sinirlenmemeye özen gösterin.

 


 

 

 

 

 

 
 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.