1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 3 GR UYUŞTURUCU, 4 TUTUKLU!
3 GR UYUŞTURUCU, 4 TUTUKLU!

3 GR UYUŞTURUCU, 4 TUTUKLU!

Mağusa’da aldıkları bir ihbarı değerlendiren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri;

A+A-

 

Mağusa’da aldıkları bir ihbarı değerlendiren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri Nijerya uyruklu öğrencilerin kaldığı evde toplam yaklaşık 3 gr ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirdi. Mesele ile ilgili olarak ise Chukwuebuka Godson İriele, Jack Fıelix Obi, John Andrew Onuche ve David Okwudırı Odina tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı İriele, Obi, Onuche ve Odina tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

EVİN ÇEŞİTLİ YERLERİNDE UYUŞTURUCU BULUNDU

Meselenin tahkikat memuru Mustafa Kavaz, 6 Ocak tarihinde alınan bir bilgide zanlı Chukwuebuka Godson İriele ve Jack Fıelix Obi’nin evinde kanunsuz uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini söyledi. Ayni gün konu eve gidildiğini belirten Kavaz, evde zanlı Chukwuebuka Godson İriele, Jack Fıelix Obi, John Andrew Onuche ve David Okwudırı Odina’nın tespit edildiğini ifade etti. Kavaz, zanlıların huzurunda evde yapılan aramada evin çeşitli yerlerinde yaklaşık olarak toplam 3 gr ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Kavaz, her 4 zanlının da 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

2 GÜN TUTUKLU KALACAKLAR

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Chukwuebuka Godson İriele, Jack Fıelix Obi, John Andrew Onuche ve David Okwudırı Odina’nın tahkikat maksatları bakımından 2’şer gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Detay

 

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.