1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 3 GÜN TUTUKLU KALACAKLAR
3 GÜN TUTUKLU KALACAKLAR

3 GÜN TUTUKLU KALACAKLAR

Üzerinde uyuşturucu madde tespit edilen Karaoğlu ve uyuşturucuları sattığı öne sürülen Yenier, polis tarafından tutuklandı

A+A-

Narkotik polisi alınan bir ihbar üzerine üzerinde arama yaptığı Mehmet Selim Karaoğlu’nun tasarrufunda uyuşturucu madde tespit etmesi üzerine, Karaoğlu’nun uyuşturucuların kaynağı olarak işaret ettiği Ali Yenier’i de tutukladı.

Gazimağusa’da dün mahkeme huzuruna çıkarılan her iki zanlı aleyhine üçer günlük tutukluluk emri alındı. Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Banu Soyer’in huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Ahmet Özlemler, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Kavaz’ı tanık olarak dinletti.

Tanık polis, 29 Nisan 2013 tarihinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’ne gelen ihbarda zanlı 1 Mehmet Selim Karaoğlu’nun tasarrufunda uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini açıkladı. Polis memuru, zanlı 1 Mehmet Salih Karaoğlu’nun üzerinde yapılan aramada içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan toplam 16 gram ağırlığında 4 paket bulunduğunu söyledi.

Zanlının huzurunda yapılan aramada 1 adet içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan paket daha bulunduğunu ifade eden tahkikat memuru, ev içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan 3 adet sarma sigara ele geçirdiklerini de belirtti.

Mustafa Kavaz, zanlı 1 Karaoğlu’ndan yapılan soruşturmada söz konusu uyuşturucu maddeleri zanlı 2 Ali Yenier’den aldığını öğrenmeleri üzerine, Yenier’i de gözaltına aldıklarını söyledi. Zanlılar aleyhine yürütülen polis soruşturmasının yeni başladığını ifade eden Kavaz, mahkemeden zanlıların soruşturmanın selameti açısından üçer gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Mahkemenin söz vermesi üzerine zanlı 1 Karaoğlu, kendisinin içici veya satıcı olmadığını iddia ederken zanlı 2 Yenier’in avukatı Kaan Güder ise tutukluluk talebine itiraz etmedi. Yargıç Banu Soyer zanlıların üçer gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını emretti.

KAYNAK:KIBRIS GAZETESİ

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.