1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 3 GÜNDE 3 ACI OLAY…
3 GÜNDE 3 ACI OLAY…

3 GÜNDE 3 ACI OLAY…

3 günde 3 acı olay...

A+A-

 

İskele’de; Cemaliye Özdoğdu Pazartesi, Camal Havutçu Salı, Ali Kılınç da dün hayatını kaybetti...

İskele, birer gün arayla 3 önemli değerini yitirmenin hüznünü yaşıyor. Bölgenin sevilen isimlerinden ve herkesin ‘Annemiz’ diye hitap ettiği 80 yaşındaki Cemaliye Özdoğdu Pazartesi, yine bölgenin sembol isimlerinden 75 yaşındaki Cemal Havutçu Salı, uzun yıllar Gençlerbirliği Spor Kulübünde futbol oynadıktan sonra, başkanlık ve yöneticilik yapmış olan 75 yaşındaki Ali Kılınç ise dün hakkın rahmetine kavuştu.

Cemaliye ‘anne’ kalbine yenildi

İlk olarak geçtiğimiz Pazartesi günü 80 yaşındaki Cemaliye Özdoğdu, kalp yetmezliği nedeni ile tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bölgede herkesin sevdiği biri olan Cemaliye Özdoğdu İskele’de gözyaşları arasında toprağa verildi. Özdoğdu’nun 2 kızı ve 2 oğlu bulunuyordu.

Havutçu, kanser tedavisi görüyordu

Bölgenin sevilen diğer siması olan Cemal Havutçu’da önceki gün mücadele ettiği mide kanserine yenik düşerek hayata veda etti. İskele’de herkes tarafından tanınan ve sevilen biri olan Havutçu’nun oğullarından birinin polis subayı olduğu öğrenildi.

Antrenmanı izledi dönüşte rahatsızlandı

İskele’yi üzüntüye boğan son ölüm ise dün gerçekleşti. Uzun yıllar bölge takımı Gençlerbirliği Spor Kulübünde top koşturduktan sonra yöneticilik ve başkanlık yapan Ali Kılınç aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Gençlerbirliği futbol takımının antrenmanını izleyen Ali Kılınç evine gittikten 30 dakika sonra aniden rahatsızlanarak yere yığıldı. Kılınç’ın kesin ölüm nedeni bugün Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılacak olan otopsiden sonra belli olacak.

Kılınç’ın kalp krizinden öldüğü tahmin ediliyor.

Cuma günü defnedilecek

Emekli öğretmen olan Ali Kılınç’ın 4 oğlu bulunuyordu. Oğullarından Atınç, Süleyman ve Cemal babaları gibi uzun yıllar Gençlerbirliği’nde top koştururken, diğer oğlu Hasan Kılınç’ın ise Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünde öğretim görevlisi olduğu öğrenildi. Ölümü ile başta İskele Gençlerbnirliği Kulübü olmak üzere tüm İskele’yi yasa boğan Kılınç, kısa bir süre önce kulüpten hizmetlerinden ötürü plaket almıştı. Kılınç’ın cenazesinin yarın İskele’de toprağa verilmesi bekleniyor.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.