1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 3 GÜNDE 3 ARABA KUNDAKLADI
3 GÜNDE 3 ARABA KUNDAKLADI

3 GÜNDE 3 ARABA KUNDAKLADI

3 günde 3 araba kundakladı

A+A-

Girne’de üç gece üst üste, üç farklı aracı kundakladığı tespit edilen Yener Erdoğmuş, davaları görüşülünceye kadar cezaevine gönderildi

Elmas TOKAY

Girne’de 30 Eylül, 1 Ekim ve 2 Ekim 2016 tarihlerinde, 3 farklı aracı, kâğıt ve karton parçalarını tutuşturarak kundakladığı saptanan ve polis tarafından tespit edilerek tutuklanan Yener Erdoğmuş’la ilgili polis soruşturması tamamlandı. Ülkede hiç bağı olmayan Erdoğmuş’la ilgili olarak mahkeme, davaları görüşülünceye kadar hükümsüz tutuklu olarak 2 ayı geçmemek şartıyla Merkezi Cezaevi’ne gitmesine karar verdi.

Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen davada, iddia makamı, Girne Adli Şube’de görevli Polis Memuru Mustafa Özmüezzin’i tanık olarak dinletti.

Özmüezzin zanlı Erdoğmuş’un “kasti hasar” suçuyla methaldar olduğunu kaydetti. Meseleyle ilgili tahkikatın tamamlandığını belirten Özmüezzin, zanlının KKTC ile hiç bir bağı olmadığını ve davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, sunulan şahadeti dikkate alarak zanlı Yener Erdoğmuş’un, davaları görüşülünceye kadar 2 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine karar verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.