1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
3 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

3 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ: Cesur olun ve ayağınıza kadar gelen fırsatları değerlendirin. Duygularınızı ifade ederken daha rahat olmalısınız. Kendinize zaman ayırın.

BOĞA: Midenize dikkat etmelisiniz. Yoksa sizi sıkıntıya sokucak sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. İşleriniz yonuna giriyor. Emeklerinizin karşılığını alacaksınız.

İKİZLER: Her şeyden şikayet etmemelisiniz. Maddi olarak girdiğiniz sıkıntılı zamanlar artık son buluyor. Sevgilinize zaman ayırmalısınız.

YENGEÇ: Yanlış anlaşılmalardan uzak durmalısınız. Başınıza gelen olaylardan başkalarını sorumlu tutmayın. Sorumluluk almanızın vakti sizce de gelmedi mi?

ASLAN: İşinizin yoğun temposundan kendinize bile ayıracak vakit bulamıyorsunuz. İşleri bir kenara bırakıp hayatınızı yaşamalısınız. Ailenizle ilgili önemli gelişmeler olabilir.

BAŞAK: Özel yaşamınızda yaşadığınız sorunların üstesinde geleceksiniz. Detaylara takılmaktan vazgeçmelisiniz. Enerjiniz çok yüksek.

TERAZİ: Moraliniz çok yüksek. Kimsenin bozmasına izin vermeyin. Yaşadığınız üzüntülerden ders almalısınız. Artık hata yapma lüksünüz kalmadı.

AKREP: Olayların kontrolünü elinize almalısınız. Yoksa hiç istemediğiniz bir durumda kalabilirsiniz. Solunum yolları rahatsızlıklarına dikkat.

YAY: Düzeltmeniz gereken işleri hemen halletmelisiniz. Durumlar çok karışık bir hale gelebilir. Sevdiklerinize zaman ayırmalısınız. Sizin mutluluğunuza bakıp sevinen çok insan var. Kıymetini bilin.

OĞLAK: Partnerinizle yaşayacağınız fikir ayrılıkları sizi gerginleştirebilir. İnatçı bir tutumda olmayın. Biraz daha gayretle her istediğinizi yapabilirsiniz.

KOVA: Kariyerinizde yükselme arzusuyla kendinizi göstermek isteyeceksiniz.Gerginliğinizi partnerinize yansıtmayın. Maddi kazancınızı arttırmak adına risk alabilirsiniz.

BALIK: Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Fırsatları iyi değerlendirin. Maddi açıdan beklediğiniz bir gelişmenin olması sizi memnun edecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.