1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 3 KARDEŞ BİRBİRİNE GİRDİ
3 KARDEŞ BİRBİRİNE GİRDİ

3 KARDEŞ BİRBİRİNE GİRDİ

Gazimağusa’da dün gece Geçit ailesi arasında çıkan tartışmada 3 kardeş birbirine girdi

A+A-

Gazimağusa’da dün gece ailevi bir sorun nedeniyle kavga eden üç kardeş; Mehmet Geçit, Veli Geçit ve Hasan Geçit birbirlerini yaraladı.

Mehmet Geçit ile Veli Geçit tarafından ciddi şekilde darp edilen Hasan Geçit, sert bir cisimle kafasına aldığı darbe sonucu ciddi şekilde yaralandı. Hasan Geçit, ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hasan Geçit’in başında büyük bir yara oluştu. Başına darbe almazdan önce Hasan Geçit’in kardeşlerini darp ettiği öğrenildi.

Veyselliler Bölgesi’nde, birlikte kaldıkları evde başlayan tartışmanın saat 21.45’te alevlenerek söz konusu olayın yaşandığı öğrenildi.

Mahallede uzun süre tartışan aile bireylerini Gazimağusa polisi güçlükle kontrol edebilirken, her üç kardeşin polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Kardeşlerden Hasan Geçit’in polis kontrolünde Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde müşahede altında tutulduğu belirtilirken, Veli Geçit ve Mehmet Geçit’in Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne götürüldükleri ifade edildi.

Başından yaralanan Hasan Geçit’in, Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.