1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
3 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

3 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Öğle saatlerinde tartışmalara açık olabilirsiniz. Hassasiyetleriniz ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Bugün gündeminizi aşk hayatınız oluşturabilir. Güçlü duygular içinde olacağınız zamanlar var. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde ikili ilişkilerinizde tartışmalara açık bir ruh halinde olabilirsiniz. Başarı için mücadele edeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinleyerek güç durumlar kendinizi kurtarabilirsiniz. Gün içinde risk almaya meyilli olabilirsiniz. Akşam saatlerinde gizli olaylar olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Gün içinde işlerinizde risk alabileceğiniz zamanlar var. Ticari konularda daha girişken olabilirsiniz. Aldığınız sorumluluklarınız için alternatif planlar yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele edeceksiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Başarı için çok çaba sarf edeceğiniz zamanlardasınız. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanmanız gerekebilir. Gelecek yönünde mücadele edebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlerleyen saatlerde kendinize zaman ayırmaya çalışın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konular ön plana çıkabilir. Maceracı yapınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde tartışmaya açıksınız. Aniden parlamalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde bedensel aktivitelerinize dikkat etmenizde fayda var.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bilemediğiniz konulardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde sinirli tavrınız etrafınızdakileri incitebilir. Gün içinde uğraştığınız konularda risk almanız gerekebilir, dikkatli olmanızda fayda var. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili olaylar önem kazanacaktır. Akışta kalmaya özen gösterin.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Başarı için çaba sarf edeceğiniz zamanlar var. Otorite figürleriyle iletişiminiz sorumlu olduğunuz konuları etkileyebilir. Meslek gruplarından kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler var.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Bugün hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlamalar yapacağınız zamanlar var. Olası tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Üstelerinizle ilgili konulara daha sakin ve olgun yaklaşmanız faydanıza olur. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün yeni şeyler öğrenmek için hevesli olabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Maceracı yönünüz ortaya çıkabilir ve yeni yolculuklar planlayabilirsiniz. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla organizasyon yapacağınız zamanlar var. Sınırlarınızı aşmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Endişe duyduğunuz konularla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Birlikte çalıştığınız kişiler kriz yaratabilir. Sinirlerinize hakim olmanız gereken zamanlar olabilir. Gün içinde finansal yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Sizi yoran durumlardan uzak durmanızda fayda var.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

İkili ilişkilerinize özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Öğle saatlerinde sinirli yaklaşımınız karşınızdakileri rahatsız edebilir. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde denge arayışına girebilirsiniz. Maceracı tavrınız ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için mücadele vereceğiniz zamanlardasınız.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Çalışma hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. İş arkadaşlarınızla gergin anlar yaşayabilirsiniz. Sağduyunuzla olayları çok uzatmamaya özen göstermelisiniz. Sizi yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda mücadeleci davranacağınız bir gündesiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.