1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 3 KİŞİ ARAÇTA SIKIŞTI, 1 KİŞİ ARAÇTAN SAVRULDU!
3 KİŞİ ARAÇTA SIKIŞTI, 1 KİŞİ ARAÇTAN SAVRULDU!

3 KİŞİ ARAÇTA SIKIŞTI, 1 KİŞİ ARAÇTAN SAVRULDU!

5 kişi... Yaşları; 17, 19, 21, 23...

A+A-

 

Ölümden döndüler

Güzelyurt’ta otobüs terminali yakınlarında dün gece sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, iki aydınlatma diğerine çarparak durabildi; kazada 5 kişiden 3’ü araca sıkıştı, bir kişi de dışarıya savruldu

Güzelyurt’ta otobüs terminali yakınlarında, Kutlu Adalı Bulvarı’nda dün gece saat 22.30’da sürücüsünün kontrolünden çıkan araç, iki aydınlatma direğine çarparak durabildi.

Kazada, beş kişiden üçü araca sıkıştı, bir kişi de dışarıya savruldu. Otomobili kullanan Hüseyin Takımcılar (23) ve araçta bulunan İbrahim Gurbetoğlu (23), Hüseyin Topaloğluları (17), Zehra Düzgider (19) ve Arzu Gurbetoğlu (21) çeşitli yerlerinden yaralandı.

Araca sıkışan yaralılardan özellikle Zehra Düzgider, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik bir çabası sonucu kurtarılabildi.

Araçtaki beş yaralıyı hastaneye taşımak için bölgeye Cengiz Topel Hastanesi’nden ve Güzelyurt Sağlık Merkezi’nden dört ambulans gönderildi. Ölümden dönen yaralılar, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çeşitli yerlerinden kırıkları olan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza nasıl oldu?

Hüseyin Takımcılar yönetimindeki GP 086 plakalı otomobil, Lefke’den Güzelyurt’a doğru giderken, Kutlu Adalı Bulvarı’nda Lemar Süpermarket önündeki çift şerit yolda kontrolden çıktı.

Kontrolden çıkan araç, önce orta refüjde bulunan bir aydınlatma direğine çarptı, ardından bir diğer aydınlatma direğine çarparak, kökünden söktü ve durdu.

Çarpmanın etkisiyle ezilen otomobil, içindeki üç kişinin sıkışmasına neden oldu. İbrahim Gurbetoğlu, Zehra Düzgider ve Arzu Gurbetoğlu araca sıkıştı. Hüseyin Topaloğluları ise araçtan dışarıya savruldu. Özellikle araca sıkışan Zehra Düzgider, yaklaşık bir saatte kurtulabildi.

Olay yerine giden Cengiz Topel Hastanesi’nden ve Güzelyurt Sağlık Merkezi’nden dört ambulans yaralıları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbatnoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırırken, bölgeye Güzelyurt İtfaiyesi, Güzelyurt Polisi ve Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu ekipleri geldi.

İtfaiye ekipleri, yaralıları kurtarıp, yola dökülen benzini temizlerken, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu ekipleri de aydınlatma direklerindeki elektrik akımını kesti.

Meraklı vatandaşların olay yerine toplanması polise zor anlar yaşattı. Yola benzin dökülmüş olması ve elinde sigara bulunan meraklı vatandaşların olay yerine gelmesi endişeye neden oldu. Polis ve itfaiye, büyük bir kazanın ardından olası bir yangın olmaması için tedbir aldı.

 

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.