1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 3 KİŞİ EVE ZORLA GİRİP, FENA DARP ETTİ!
3 KİŞİ EVE ZORLA GİRİP, FENA DARP ETTİ!

3 KİŞİ EVE ZORLA GİRİP, FENA DARP ETTİ!

3 KİŞİ EVE ZORLA GİRİP, FENA DARP ETTİ!

A+A-

Satın aldığı aracın ödemesini yapmayan Kazım Aydıneri isimli vatandaşın evine giden 3 kişi hem aracı garajdan aldı, hem de kendisini darp etti.

Gazimağusa’ da önceki gün meydana gelen olayda Çağatay Eriş, Adnan Ertaygan ve Denktaş Şahinsoy isimli şahıslar, Kazım Aydıneri isimli şahsın ikametgahına giderek garaj kapısının kilitini kırdı ve  garajdaki  MB 989 plakalı aracı alarak kaçtı. Kendilerine engel olmak isteyen Kazım Aydıneri’yi ise darp etti.

 

Aracın ödemesini yapmamış
Edinilen bilgiye göre Kazım Aydıneri bir galeriden MB 989 plakalı aracı satın aldı ancak ödemesini yapmadı bunun üzerine Çağatay Eriş, Adnan Ertaygan ve Denktaş Şahinsoy isimli şahıslar, ödemesini yapmadığı gerekçesi ile Kazım Aydıneri’nin evine gittiler. Garaj kapısını kırarak garaj içerisinde bulunan MB 989 plakalı aracı kendi tasarruflarında bulundurdukları kontak anahtarı ile çalıştırdılar.
Durumu fark eden Kazım Aydıneri engel olmaya çalıştı ancak 3 kişi Kazım Aydıneri’yi de darp ederek etkisiz hale getirdi ve araç ile olay yerinden uzaklaştı. Kazım Aydıneri’nin durumu polise bildirmesi ile 3 şahıs tutuklanarak haklarında yasal işlem başlatıldı. Daha sonra bu üç şahısa dava okunarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum