1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
3 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

3 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Haftaya son derece dinamik ve enerjik başlayacaksınız. İş ve özel hayatınız tam da istediğiniz gibi ilerliyor. Fırsatları iyi değerlendirin.

BOĞA: Sevgili Boğalar hayatınızla ilgili önemli kararlar almak üzeresiniz. Alacağını kararlar ne olursa olsun sizin için iyi olacağı kesin. Aşk hayatınız bu aralar karışık durumda.

İKİZLER: Cevaplanması gereken birçok soru içinde sıkışmış durumdasınız. Bir yol seçmelisiniz. Zaman her şeyden önemli bunu unutmayın.

YENGEÇ: Dostlarınızın size karşı olan tutumunu sorguladığınız bir dönemdesiniz. Size yapılan hareketler karşısında tepkisiz kalamıyorsunuz.

ASLAN: Yaşadığını her şeyi içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı çevrenizdekilerle paylaşmalısınız. Yoksa bu durum tatsız bir hal alabilir.

BAŞAK: Uzun zamandır planladığınız tatilin sizce de vakti gelmedi mi? Artık kendinize zaman ayırmalı ve biraz dinlenmelisiniz. Hayranlarınız sizden haber almak için çabalıyor.

TERAZİ: Eşiniz veya sevgilinizle iletişim kurmakta bu arlar sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Biraz uzaklaşmalı ve olaylara farklı açıdan bakmalısınız.

AKREP: Geçmişte yaşadığınız sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Olaylı bir şekilde bitirdiğiniz ilişkiniz yüzünden canınız sıkılabilir. Sakin davranmalısınız.

YAY: Hayatınızla ilgili önemli gelişmeler olabilir. Eğitim veya iş hayatınızla ilgili sevindirici haberler alabilirsiniz. Alacağınız haberler doğrultusunda mekân değişikliği yapabilirsiniz.

OĞLAK: Aileniz ve sizin hakkınızda önemli gelişmeler söz konusu. Yaşamınız da olan insanlardan yardım alabilirsiniz. Alacağını yardımlarla istediğiniz yere gelebilirsiniz.

KOVA: Şanslı bir haftaya başlayacaksınız. Sizi mutlu edecek olaylar ve sürprizler yaşayabilirsiniz. Unutmayın ki her şey sizin elinizde. Yaşamınızın kıymetini bilin.

BALIK: Maddi anlamda uzun süredir beklediğiniz haberleri almanız an meselesi. Artık rahatlayacak ve yolunuza devam edebileceksiniz. Kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.