1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
3 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

3 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

Koç

Elinizdeki taşıma, sözleşme ve iletişim ile ilgili  işleri temizleyerek geçirebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde akşam agresif tavırlara dikkat. 

Boğa

Finansal kontrolleri, toplantıları tamamlamak için güzel bir gün ola cak. Yeni bir karar almamakta fayda var. Kardeşlerle gerginlikler yaşanabilir. 

İkizler

Bugünü yapmak istediğiniz işleri toparlamak için kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla maddi konularda gerginlikler yaşanabilir. 

Yengeç

Zihninizde kurduğunuz planları hayata geçirmek için araştırma yapabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili bir kişinin agresif tavırları gerginlik yaratabilir.  
 
Aslan

Arkadaşlarınızla görüşmek istediğiniz konuları ele alabileceğiniz bir sabah. Seyahatler ile ilgili gerginlikler ortaya çıkabilir.

Başak

Kariyerinizde yapmayı arzu ettiğiniz görüşmeler için planlama yapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza duygusal davranabileceğiniz bir akşam. 

Terazi

Yabancı kültürleri araştırmak, akademik çalışmalar ya da hukuki konularda yazışmaları günün ilk yarısında tamamlayabilirsiniz. 

Akrep

Gelir dışı kaynaklar ile ilgili yapılması gereken işleri tamamlayabilirsiniz. Akşam işinizle ilgili koşturmalar duygusal gerginlik yaratabilir. 

Yay

Eşinizle konuşmak istediğiniz konuları dile getirmek için bir araya gelebilirsiniz. Akşam çocuklarla ilgili finansal konularda çelişebilirsiniz. 

Oğlak

İşyerinizdeki yazışmaları ele almak için bugünü kullanabilirsiniz. Öğleden sonra ilişkiler ön planda olacak. Akşam aile içi gerginlikler olabilir. 
 

Kova

Organizasyonlarda aldığınız ya da alacağınız sorumluluklar çevrenizdeki gücünüzü arttırabilir. Yeni bağlantılar kurabileceğimiz bir gün olacak.

Balık

Kariyeriniz ile ilgili alacağınız yeri sorumluluklar üzerinde yalnız çalışmanızı gerektiren projeler getirebilir. Otorite figürleri sizi mutlu edecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.