1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
3 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

3 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sabah saatlerinde sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Öğrenmeye daha açıksınız. Yeni başlangıçlar yapmak için alternatif planlar üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda işleriniz artabilir. Günün ikinci yarısında aldığınız işlerde mücadele vermeniz gerekebilir. Üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Göz önünde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sabah saatlerinde endişe duyduğunuz konular sizi rahatsız edebilir. Ortaklı konularda mücadele gerektiren koşullar oluşabilir. Günün ikinci yarısında sorumluluklarınız artabilir. Uğraştığınız işlerde başarı elde etmek isteyebilirsiniz. İşle ilgili yolculuklar gündeme gelebilir. Olayları daha iyi görmeniz için fırsatlar oluşabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Eşinizle ilgili koşullarla ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda karşıt fikirler oluşabilir. Tepkilerinize özen göstermelisiniz. İlerleyen saatlerde finansal konular gündeme gelebilir. Ortaklı konularda daha dikkatli olmanız gereken durumlar olabilir. Yeni kararlar alabilirsiniz. İşinizde başarılı olmak için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Çalışma ortamınızdaki koşullar sizi yorabilir. Sorumluluklarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Mücadele gerektiren durumlarla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz. İlerleyen saatlerde eşinizle ilgili konular gündeme gelmeye başlayabilir. Dengeyi sağlamaya çalışın. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmeye çalışacaksınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sabah saatlerinde kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Günün ikinci yarısında sorumluluklarınız artabilir. Çalışma ortamınızdaki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Başarılı olmak için mücadele vermeniz gerekebilir. Yorucu koşullar söz konusu.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sabah saatlerinde ev hayatınızla ilgili durumlarla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle ilgili durumlar gündeminizi meşgul edebilir. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte plan yapmak düşüncelerinizi dağıtabilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Zihinsel konularda yoğun olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Sabah saatlerinde sözleşmeler gündeme gelebilir. Günün ikinci yarısında ailevi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ev hayatınızdaki sorumluluklarınız sizi yorabilir. İş hayatınızda üstlerinizden yardım alabileceğiniz bir gündesiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sabah saatlerinde parasal konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni maddi kaynaklarla ilgili düşünceler içinde olacağınız bir gün. Sorumlu olduğunuz konularda yardım alabilirsiniz. Günün ikinci yarısında zihinsel konularda daha takıntılı olabilirsiniz. İşlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Mücadele verdiğiniz konuların daha fazla üstüne gidebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Sabah saatlerinde kişisel olarak önem verdiğiniz konulara zaman ayırabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeme gelebilir. İmaj değişikliği yapabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde maddi kazançlarınızla ilgili sorumluluk almanız gerekebilir. Kişisel yeteneklerinizi bu konuda kullanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlere yoğunlaşabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Sabah saatlerinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı işle ilgili stresler yaşayabilirsiniz. Fedakarlık yapmanız gereken durumlar olabilir. Korktuğunuz olaylar gündeme gelebilir. Günün ikinci yarısı rahatlayacağınız koşullar oluşabilir. Kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gün.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün geleceğinizle ilgili konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Fikirlerinizle ilgili mücadele verebilirsiniz. Sabah saatlerinde arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Günün ikinci yarısı koşullar biraz zorlaşabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız olayları kabullenmeniz gerekebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sabah saatlerinde sorumlu olduğunuz konularda daha çok çaba sarf edebilirsiniz. İşlerinizdeki yükleriniz artabilir. Başarılı olmak için çalışacağınız bir gündesiniz. İlerleyen saatlerde geleceğiniz için plan yapabilirsiniz. Alacağınız kararlarla daha başarılı olmak isteyeceksiniz. Bürokrasi ile ilgili konularda üstlerinizden yardım alabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.