1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 3 MİLYON TL'LİK SOYGUN OLAYI!
3 MİLYON TL'LİK SOYGUN OLAYI!

3 MİLYON TL'LİK SOYGUN OLAYI!

Paranın bulunduğu yerden çıkarıldığı anı gösteren video görüntüleri mahkemede izlendi;

A+A-

 

Kooperatif Merkez Bankası soygunuyla ilgili Merkezi Cezaevi’nde hükümsüz tutuklu olarak bulunan Bilay Çetereisi’nin davasına bugün de devam edildi. Emare sayısı 49’a çıkarken Başsavcılık tarafından 2’nci Tanık da mahkeme huzuruna çıkarıldı. Davanın devamı 4 Şubat Çarşamba gününe kaldı.

Kıbrıs Postası'nın haberine göre,

Kooperatif Merkez Bankası soygunuyla ilgili yaklaşık 6 aydır Merkezi Cezaevi’nde hükümsüz tutuklu olarak bulunan Bilay Çetereisi’nin davasının devamı için, Ömer Güran başkanlığındaki Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay’dan oluşan Ağır Ceza Mahkemesi huzuruna çıktı. Duruşmada Çetereisi’nin avukatı Menteş Aziz ve Başsavcılık adına Aliye Özçınar hazır bulundu. Başsavcılık S tarafından daha önceki duruşmada sunulan 45 emare, dün 49’a çıktı. Yine bugünkü duruşmada Polis Memuru Timur Utku 2’nci tanık olarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Emare sayısı 49 oldu

Geçtiğimiz günlerde yapılan ilk duruşmada Başsavcılık tarafında ilk tanık Polis Çavuşu Yusuf Aktunçlar mahkeme huzuruna çıkarılmış ve Başsavcılık 45 emare’yi mahkemeye sunmuştu. Dün gerçekleşen duruşmada ise Başsavcılık tarafından 4 emare daha mahkemeye sunuldu ve emare sayısı 49’a çıktı. Bununla birlikte Polis Genel Müdürlüğünde görev yapan ve emarelerin bazılarını kayıt altına alan Polis Memuru Timur Utku 2’nci tanık olarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Paraların bulunduğu yerin CD’si gösterildi

Başsavcılık tarafından Timur Utku tanık 2 olarak mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahmut Fırat’ın paraları sakladığı yerle ilgili görüntüleri çeken Tanık 2’den Başsavcılık tarafından bu görüntülerin CD’sinin mahkemeye ibraz edilmesi istendi. Sanık Bilal Çetereisi’nin Avukatı Menteş Aziz ise bu ibraza itiraz etti. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Güran ise bu anlaşmazlığı ortadan kaldırmak için CD’yi emare olmadan önce izlemek istedi. CD Mahkeme salonunda gösterilerek, emare olarak kabul edildi.

Dava 4 Şubat’ta devam

Dava görüşülmeye devam etmek üzere Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Güran tarafından tarafların 4 Şubat Çarşamba günü hazır olması emri verdi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.