1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
3 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

3 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Parasal konularda bazı sıkıntılar yaşayacaksınız. Bunun sebebi birazda savurgan olmanızdan kaynaklanıyor. Spor yapmanız bedensel ve zihinsel olarak kendinizi tazelenmenize ve güçlenmenize olanak tanıyacak. Buna da oldukça fazla ihtiyacınız var doğrusu…

BOĞA: İş hayatınızın yoğunluğu yüzünden kendinizi biraz sevgilinizden uzaklaşmış hissedebilirsiniz. Ama emin olun, onun duygularında hiçbir değişiklik yok. İş yerinde yaşadığınız bir problemin üzerine yeterince gitmiyorsunuz. Olanakların yeterli olmadığını düşünmeyin.

İKİZLER: Kişisel konularda öne çıkmak ve dikkat çekmek için uygun bir gün. Partnerinize karşı istekleriniz konusunda açık davranmalı ve açıklayıcı olmalısınız. Ortaklık türü ilişkilerde birtakım engelleriniz var. Bunların üzerine gitmeniz için, önümüzdeki günler doğru zamanlama olabilir.

YENGEÇ: Çekindiğiniz duygusal engellenmeler sizi sandığınız kadar etkilemeyecek. Maddi konularla ilgili önemli konuşmalar ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Rahat bir uyku için yatağa girmeden önce günlük stresten arının.

ASLAN: Duygusal anlamda canınızı sıkacak bir olayın ne kadar geliştiğini görmüyorsunuz. Bir an önce bu olayı fark ederek, zamanında önlem alın! İş yaşamınızdaki sezgileriniz çok güçlenecek ve doğru zamanda doğru işler yapacaksınız.
BAŞAK: İşinizde, yeteneklerinizin gittikçe daha fazla ortaya çıkması, fark edilmesi ve sonuç yaratması muhtemel görünüyor. Para konularında yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat edin. Bugünlerde beslenmenizle ilgili sorunlarınız var. Yediklerinize dikkat edin, kilo almaya başladınız.

TERAZİ: İş, para ve aşk konularında aşırı kapalı tavırlar sergileyen sevgilinizle aranızda dile getirilmemiş bir gerginlik var. Onun bir hayat korkağı olduğunu düşünürken, bazı küçük kıskançlıklarınızı gizleyemiyorsunuz.

AKREP: Sevdiklerinizi bir araya toplama konusundaki becerikliliğinize kimsenin itirazı yok. Ama bazen gereğinden fazla ısrarcı olabiliyorsunuz. Kendinizle ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz.

YAY: Sosyal konular size canlılık katıyor. Özellikle bugün takım çalışmaları açısından verimli ve başarılı olabilirsiniz. Arkadaşlarla beraberlikler hayatınıza pozitif gelişmeler ve paylaşımlar katabilir. Kendinizi çok iyimser bulduğunuz birçok şey yapabilirsiniz. Başkalarını düşünerek yapabileceğiniz yararlı konular ve ileriye dönük planlar öne çıkıyor.

OĞLAK: Zamanlama konularında gösterdiğiniz özensizlik, çok değerli ayrıntıların elinizden kaçmasına neden olabiliyor. Bugün bu konuda yeni şaşkınlıklarınız olabilir. Yaşamınıza yeni giren birisi sizi yakından izliyor ve sizinle yakın dost olmak istiyor.

KOVA: Çeşitli etkinliklerde yeni tanışmalar söz konusu. Bugünlerde parlak düşüncelere anlaşılmaz biçimde tepkili davranışlar gösterebilirsiniz. Söylemek istediklerinizi söylemekten kaçınmamalısınız. Bazı düşüncelerle kendi iç dünyanızda boğuşmanız iletişim ve çözüm sorunları açabiliyor.

BALIK: Bazı başarılarınızın altında kişisel çabalarınızdan çok, şans olduğunu düşünenlerle atışmalarınız var. Bu düşüncelere kulak asmamalısınız. Aşk hayatınızda kararsız olduğunuz bir dönemdesiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.