1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
3 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

3 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün mücadele etme ihtiyacı duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde sinirler iyiden iyiye gerilecek. İnce hesaplara hiç girmeyin. Bir şeyleri zorla elde etme çabası sizi gerçek bir kazanan yapmayacak.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün eşinizle ilişkileri dengede tutmak biraz uğraştırıcı olabilir. Size göre sonuna kadar haklı olduğunuz bir konuda sesinizi kısmaya çalışabilir. Bu savaş size daha çok zarar verecek. Şartlar ondan yana olacak bugün.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün bazı işleri aceleye getirme ve çabucak halletme isteğiniz var. Özellikle akşam saatleri bu açıdan daha yorucu. Siz ne kadar acele ederseniz edin elinizdeki işiniz ancak bitmesi gereken zamanda sona erecek. Sabırlı olun.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Anne babalar bugün çocuğunuzla birlikte zaman geçirme imkanınız olacak. Bu zamanın kıymetini bilin. Eğer konuya sadece sorumluluk gözüyle bakarsanız keyif alma şansını kaybedersiniz. Sabırlı olun özellikle akşam saatlerinde.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Evde yapmanız gereken pek çok iş var bugün. Eğer günün büyük çoğunluğunu rehavetin etkisinde geçirmeye kalkarsanız akşam saatlerinde telaşa kapılabilirsiniz. Evinize ayırdığınız zamanı dengeli kullanmak önemli olacak.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün etrafınızda olan konuşmalar sizi yorabilir. Her şeyi merak eden ve sorgulayan bir haliniz olacak. Söylenen her sözü kafanıza takıp bir karşılık vermeye kalkmayın. Kalp kırmamaya gayret edin özellikle akşam saatlerinde.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün para konuları gündeminizde. Almanız gereken pek çok şey söz konusu olabilir. Elinizdekini idareli harcayın. Özellikle akşam saatleri alış verişe çıkmak için uygun değil. Hiç düşünmeden yapılacak savurganlıklara açıksınız.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün sezgileriniz çok kuvvetli. Pek çoklarını gerginleştirecek tecrübeler size güç katıyor. Ne ile ne şekilde mücadele edeceğinizi bilen bir havanız var. Bunun size zarar verecek nitelikte bir hırsa dönüşmemesine gayret edin.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün sizin için tek başına kalmanın huzur vereceği nitelikte bir gün. Paylaşım halinde olmak da güzel gerçi ancak bugün bu sizi yorabilir. Anlaşılmadığınızı düşünüyorsanız nefesinizi boşuna tüketmemek çok daha iyi olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün dostlarla bir arada olmak, iş amaçlı olsa bile insanlarla ortak planlar yapmak için elverişli bir gün. Ancak bu tip ortamlarda otorite sağlama çabasına hiç gerek yok. Yöneten değil de ortamın tadını çıkaran olmaya çalışın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün ilerleyen günlerde yapacağınız işlerin planları gündeminizde olacak. Kaygılar ve endişeler yaratmaya hiç gerek yok. Acele etmek de yersiz. Öncesinde hangi işe ne kadar emek ve zaman harcayacağınızı hesap edin yeter.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün bir arayış içindesiniz. İçinde bulunduğunuz durum sizde soru işaretleri oluşturuyorsa mutlaka bir bilene akıl danışmakta fayda var. Rehberlik edecek kişilerin tavsiyelerine ve değişik bakış açılarına kulak vermelisiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.