1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “3 ÖLÜMLÜ KAZA...”
“3 ÖLÜMLÜ KAZA...”

“3 ÖLÜMLÜ KAZA...”

“3 ölümlü kaza...”

A+A-

Son olarak geçtiğimiz günlerde bir aracın bahçenin tel örgülerini yıkarak, 4 ağacını kırılmasına ve çevreye zarar vermesine neden olduğunu söyleyen Çayan, bir ayda 5 kez bahçeye araba girdiğini belirtti

Söz konusu yolda 3 kez de ölümlü kaza meydana geldiğini vurgulayan Çayan, yola hız tespit kamerası takılmasını talep etti

Didem MENTEŞ

Güzelyurt- Serhatköy arasındaki yol güzergahı üzerinde narenciye bahçesi bulunan Emir Çayan isimli yurttaş, virajlı yolda meydana gelen kazalar nedeniyle bahçesinin defalarca zarara uğradığını dile getirdi. Son olarak geçtiğimiz günlerde bir aracın virajı alamayıp bahçesinin tel örgülerini yıkarak, 4 ağacını kırılmasına ve çevreye zarar vermesine neden olduğundan yakınan Çayan, bir ayda 5 kez bahçeye araba girdiğini ve yıllardır bu sorunun yaşandığını söylediÇayan, her seferinde bahçesinde bulunan ağaçların zarar gördüğünü ve bu zararı kimsenin karşılamadığından yakındı.

Sürekli meydana gelen kazalar nedeniyle kendi hayatlarının da tehlikede olduğuna dikkat çeken Çayan, söz konusu yola hız tespit kamerası takılmasını talep etti.

Çayan:“3 ölümlü kaza oldu”

Narenciye bahçesinin bulunduğu yolun sola virajlı olduğunu ve süratli gelen araçların, hakimiyetini kaybederek narenciye bahçesine girdiğinden yakınan Çayan, söz konusu yolda 3 kez ölümlü kaza meydana geldiğini de vurguladı.

Yıllardır eşi ile birlikte emek verdiği bahçesinin savaş alanına döndüğünü aktaran Emir Çayan, tellerin yıkılmasını fırsat bilen bazı kişilerin de bahçeye girerek meyve çaldığını savundu. Çayan, kendi imkanlarıyla yıkılan yeri tamir etmeye çalıştıklarını ancak köklü bir çözümün şart olduğunu belirtti.

“Hayatımız da tehlikede”

Emir Çayan ve eşi Zehra Çayan şunları söyledi: “Bu yolda çok sayıda kaza oldu. Aynı gece aynı yere iki araç girdi. Bir kamyon devrildi. Bazıları çarpıp kaçıyor. Yıllardır bu sorunu yaşıyoruz. Hiç kimse yardım etmiyor. Son geçen Cuma günü kaza oldu. Her taraf dağıldı. 1 zeytin ağacı, 1 portakal ve 2 greyfurt ağacı söküldü. Teller dünya parası, hırsızlar da bırakmaz bizi artık. Bir ayın içinde 5 kez bahçeye araba girdi. Ağaçlarımızı söktü, şoförün ayakları da kırıldı. Normal vatandaşların yanında polis de asker de kaza yaparak, bahçeye girdi.  Yolun bir sorunu var ki bu kadar kaza oluyor. Bir seferinde bir kamyonet çıktı yoldan balalar uçtu havaya, az kalsın beni de bassın. Ölümden döndüğümüz oldu. Son kazadan öncede çalışan kız greyfurt kesiyordu, tam kaçtı hemen ardından kaza oldu. Kaç gündür traktörümüz arabanın çarptığı yerdeydi, iki gün önce çekmesek gidecekti. Hep zarar bunlar. Hayatımız da tehlikede.

Yenidüzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.