1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
3 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

3 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

Koç

Cuma günü Koç Burçları iletişimin ön planda olduğu konularda önemli gelişmeler yaşayabilir. Bilgi edinme isteğiniz ve merakınız artış gösterebilir, araştırmacı bir kişilik haline bürünebilirsiniz. İletişim konusunda artan gücünüz ve ikili ilişkilerde kullanacağınız doğru kelimeler sayesinde çıkmazda olan ilişkilerinizi iyileştirmeye başlayabilirsiniz. Eskiden kalma çözemediğinizi düşündüğünüz problemlerinizin üzerine gidebilir, bu problemleri çözmek adına önemli adımlar atabilirsiniz. Bugün eğitim hayatına devam edenler için de önemli gelişmeler yaşanabilir. Eğitim alanında da iş hayatınızda da bugün seyahat haberleri alabilirsiniz, yolculuklara çıkabilirsiniz. Dil öğrenme konusunda da bir atılım gerçekleştirebilir, yeni bir dil öğrenme çabası içine girebilirsiniz. Bugünden itibaren Koç Burçları için büyük yeniliklerin başladığı bir zaman diliminin başlangıcı olabilir. Kariyerinizi değiştirme yoluna gidebilir, hayatınızı kökünden değiştirecek gelişmelere şahit olabilirsiniz.


Boğa

Cuma günü Boğa Burçları için çok fazla zıt duygunun bir arada yaşanabileceği bir gün haline gelebilir. Aslında hızlı hareket etmeniz, acele kararlar vermeniz gereken bir zaman dilimi geçirseniz de, bir konu üzerinde fazla düşünmeyi tercih eden kişiliğiniz sizi en çok zorlayacak etken olabilir. Bu durum hayatınızda sabitlediğiniz her şeyin değişmesine sebebiyet verebilir ve bu kadar çok değişimler karşı karşıya kalmak sizi huzursuz ederek sağlığınızda bozulmalar yaşanmasına sebebiyet verebilir. Bugünden itibaren paranızı kazandığınız kaynağı değiştirmeyi veya çoğaltmayı düşünebilirsiniz. Farklı alanlara yönelebilir, aynı anda birden fazla iş ile meşgul olarak gelirlerinizi arttırma yoluna gidebilirsiniz. Bugün bu konularla ilgili teklifler alabilirsiniz. Gelebilecek yeni tekliflere açık olmalı, ancak büyük riskler almaktan kaçınmalısınız. Aradaki dengeyi ayarlamak ne kadar zor olsa da, bu dengeyi tutturursanız parlak bir gelecek siz Boğa Burçlarını beklemektedir.


İkizler

Cuma günü kendinize ait yeni bir dünya kurmak adına önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz sevgili İkizler Burçları. Bu yeni dünyada daha aktif, daha canlı ve heyecanlı olmanız gerekebilir. Ancak sizler zaten aktif hayata rahat uyum sağlayabilen bireyler olduğunuz için bu konuda büyük bir sıkıntı yaşamazsınız. Bugün objektif düşünme gücünüzü arttırabilirseniz, bundan sonrası için ne olmak istediğinizi, bu konuma nasıl geleceğinizi de düşünebilir ve kendinize yeni bir planlama oluşturabilirsiniz. Yeni dünyanızın önünde sizi engelleyen hiçbir şey olmayacaktır, yeter ki siz kendinizden emin olun. Bugün fiziksel görünüşünüzde de değişmeler olduğunu fark edebilirsiniz. Hayatınıza getirmeyi istediğiniz yenilikler dış görünüşünüz üzerinde de bir etki yaratabilir. Ancak, sevgili İkizler Burçlarının bu yoğun yeni hayat tarzında sağlığına dikkat etmesi çok önemlidir. Kendinizi ihmal etmemeli, sağlığınızı ikinci plana atmamaya özen göstermelisiniz.


Yengeç

Cuma günü değişimden pek hazzetmeyen Yengeç Burçları için zorlayıcı bir gün olabilir. Sabit fikirlere sahip, değişimden olabildiğince uzak duran bireyler olarak bugünkü yenilik gerektiren enerjiden dolayı bıkkın hissedebilirsiniz. Bugün diğer zamanlara kıyasla daha hızlı hareket etmeniz gerekebilir, ani kararlar alarak bu kararları uygulamaya sokmanız gerekebilir ve bu durum üzerinde fazlasıyla düşünmeden hareket etmeyi sevmeyen Yengeç Burçları için yorucu bir zaman dilimi olacaktır. Ancak bugün alacağınız kararların geleceğiniz açısından önemli bir yere sahip olacaktır. Ayrıca hızlı hareket etmenin size büyük bir avantaj sağladığını gördüğünüzde büyük bir rahatlama hissedecek ve yeniliklere yavaş yavaş da olsa kendinizi aşmaya çalışacaksınız. Bugün yapmanız gereken en önemli şey ön yargılarınızdan uzaklaşmak ve değişimi kucaklamaya çalışmaktır. Ön yargılarınızı bir kez kırdığınızda her şeyin aslında ne kadar kolay olduğunu görebilirsiniz.


Aslan

Cuma günü Aslan Burçlarının alışkın olduğu enerjiler varlığını sürdürebilir. Sizi daha aktif olmaya, daha hızlı karar vermeye zorlayacak bugün siz zaten aktif ve hızlı karar verebilen bireyler olduğunuz için büyük sıkıntılar yaşamazsınız. Ancak bugün karşılaşabileceğiniz problemlerin çözümünde size en çok yardımı yakın çevrenizin verdiğine şahit olabilirsiniz. Yardım gördüğünüz kişilerin bu denli çok olması ve bu kişilerin sizi her şeyin önüne koymaları arkadaşlık değerlerinizi yeniden gözden geçirmenize ve bu kişileri hayatınızda daha önemli noktalara getirmenize sebebiyet verebilir. Bugün, uzun zamandır görüşmediğiniz eski bir dostunuzdan haber alabilir, uzun zamandır bir araya gelmediğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz. Haberleşme bugün ön plana çıkabilir, telefonunuzun kulağınızdan düşmediği bir gün geçirebilirsiniz. Bugün size söylenecek her şeye tedbirli yaklaşmalı ve daha objektif bir tutum takınmalısınız.


Başak

Cuma günü Başak Burçlarının hayatında en önemli değişmeler kariyer ve eğitim alanlarında olabilir. Bugün eğer memnun olmadığınızı hissettiğiniz bir mesleğiniz varsa mesleğinizi değiştirmek adına veya memnun olmadığınızı hissettiğiniz bir bölümde öğrenim görüyorsanız bölümünüzü değiştirmek adına önemli kararlar verebilirsiniz. Bu kararları yürürlüğe koymak için sahip olmanız gereken tek şey cesarettir. Eğer işinizden veya öğrenim gördüğünüz alandan memnunsanız devam ettiğiniz alanda yükselmeler yaşayabilirsiniz. İletişim gücünüzün ve ikna kabiliyetinizin arttığını fark edebilir, bu sayede size faydası bulunacak ilişkiler kurabilirsiniz. Bu ilişkiler size hem şimdiki zamanda, hem de gelecek zamanda önemli yardımlarda bulunabilir. Bu yardımlar hem maddi anlamda hem de manevi anlamda olabilir.Bugün maddi alanda gelişme arzunuzu karşılamak adına neler yapabileceğiniz üzerine kafa yormalısınız.


Terazi

Cuma günü hayatınızda çok olumlu gelişmeler yaşandığına şahit olabilirsiniz. Meslek hayatınızda veya eğitim hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilir, konumunuzu bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Üstlerinizin gözüne girebilir, yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ancak bu fırsatları doğru değerlendirdiğinizden emin olmalı, büyük risklerden kaçınmalısınız. Bugün Terazi Burçları için seyahat haberlerinin yoğun olacağı bir gün olabilir. Yeni tatil planları yapabilir, bugün uzak mesafeler için yola çıkabilirsiniz. Bugün, yeni bir dil öğrenmek adına da adım atabilirsiniz. İkinci veya üçüncü dili bilmek sizi geleceğinizde çok daha iyi yerlere getirecek bir araç olacaktır, bunu unutmamalısınız. Bugün kararsızlıklarınızdan uzaklaşmalı, kafanızı kurcalayan her türlü ikilemden uzak durmak adına çaba sarf etmelisiniz. Geçmişten kalma problemlerinizi çözüme ulaştırmak adına göstereceğiniz uğraş sizin için faydalı olacaktır.


Akrep

Cuma günü düzenli ve değişimlerden uzak yaşam tarzını seven Akrep Burçları için fazla yoğun sayılabilecek bir gün olabilir. Ani ataklarda bulunmanız gerekebilir, daha canlı davranışlar sergileyerek her şeye hazır olmanız gerekebilir. Ani kararlar vermeniz, risklere açık olmanız gerekebilir. Ancak bu risklerin seviyesini doğru belirlemeli, altından kalkabileceğinizden fazla riske girmediğinizden emin olmalısınız. Bugün her şeyden önce eski hesaplarınızı kapatmalı, geçmişinize bir çizgi çekmelisiniz. Adım atmanızın önünde duran engelleri teker teker kaldırmalı, hedeflerinize giden yoldaki taşları birer birer temizlemelisiniz. Bu saatten sonra hayatınıza alacağınız kişiler konusunda da dikkatli olmalısınız. Bundan sonrası için sizi engelleyecek değil, sizi bir adım ileriye taşımaya yardımcı olabilecek kişilerle ilişki kurmaya özen göstermelisiniz. Yeni ortamlara girebilir, yeni ortamlarda size her açıdan destek olabilecek kişilerle tanışabilirsiniz. Zaten yüksek olan iletişim gücünüz sayesinde kendinizi sevdiremeyeceğiniz insan yoktur.


Yay

Cuma günü Yay Burçları için özel hayatlarında önemli değişiklikleri yanında getirebilir. Öncelikle, süregelen bir ilişkisi olan Yay Burçları bugün bu ilişkileriyle ilgili önemli kararlar verebilir. Bu kararlar olumlu da olabilir, olumsuz da. Eğer çözülmeyecek kadar büyük problemleri olduğuna inandığınız bir ilişkinin içindeyseniz, bugün ayrılıkla sonuçlanabilecek bir konuşmanın içine girebilirsiniz. Her şeyin yolunda gittiğine inandığınız, hayatınızın geri kalanında yanınızda bulunmasını istediğinizden emin olduğunuz kişiyle süren bir ilişkiniz varsa, bugün evlilik kararı alabilir, teklifiniz için düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Bugün meslek hayatınızda da önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz bir fırsat yakalayabilir, bu fırsat sayesinde üstlerinizin gözüne girebilirsiniz. Bugün iş ortaklıklarınız konusunda da değişimler yaşayabilirsiniz. Yeni insanlarla bir araya gelebilir, size daha fazla destek olabilecek insanlarla iletişime geçebilirsiniz.


Oğlak

Cuma günü şimdiye kadar bağlı kalarak yaşadığınız programınızdan biraz da olsa uzaklaşmanız gerekebilir. Daha ani hareket etmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Eğer insan ilişkileriyle ilgili bir işiniz varsa bugün işiniz konusunda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni ortaklıklar kurabilir, yeni insanlarla yeni anlaşmalar sağlayabilirsiniz. Bu anlaşmalar size ileride büyük faydalar sağlayabilir. Bugün girişeceğiniz işlerde geleceği göz önünde bulundurmanız gerektiğini unutmamalısınız. Şimdiki zaman her ne kadar büyük öneme sahip olsa da, geleceğinizi garanti altına almanız çok daha büyük önem taşımaktadır. Bugün hobilerinizi de ön plana çıkarabilirsiniz. Spora başlayabilir, boyama kurslarına katılabilirsiniz. Ayrıca bugün yaratıcılık gerektiren sanatlarda da önemli başarıların altına imzanızı atabilirsiniz. Zevk için yaptığınız çalışmalar beğeni toplayabilir ve bu çalışmalardan para kazanabilirsiniz.


Kova

Cuma günü evinizin içini ilgilendiren konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz sevgili Kova Burçları. Evlilik veya boşanma kararları, çocuklarınızla ilgili verilmesi gereken önemli kararlar gibi birçok konu gündeminizi meşgul edebilir. Ailenizi ilgilendiren alanlarda da önemli haberler alabilirsiniz. Anne babanız veya kardeşlerinizle ilgili yeni haberler gelebilir, bu haberler sizi sevindirerek moralinizi yükseltebilir. Moralinizin yükselmesi iletişim gücünüzü de arttırarak yeni ilişkiler kurmanıza yardımcı olabilir. Ortaklık gerektiren bir işteyseniz bugün kurduğunuz yeni ilişkilerin büyük faydasını görebilirsiniz. Bu ilişkiler size hem maddi hem manevi anlamda destek sağlayabilir ve de bugün yaratıcılık gerektiren işleriniz söz konusuysa da önemli başarılar sağlayabilirsiniz. Bugünden itibaren daha canlı bir hayatın içine girebilirsiniz, daha aktif bir yaşantıya başlayabilirsiniz. Bu aktifliğe ayak uydurmak adına çaba sarf etmelisiniz.


Balıık

Cuma günü hayatınızı kökünden değiştirebilecek yeniliklere şahit olabilirsiniz sevgili Balık Burçları. Bu yenilikler özellikle yaşam alanınız konusunda olabilir. Yaşadığınız yeri değiştirme kararı alabilir veya yaşadığınız evi yenileme arzusu duyabilirsiniz. Bu değişim arzusu şehir değiştirmeye kadar gidebilir, farklı bir şehirde yeni bir hayat kurmak isteyebilirsiniz. Bu değişim eğer şu anki halinizden memnun değilseniz sizin için çok yararlı olabilir. Yeni bir şehir, yeni insanlar size yarar sağlayabilir, iş hayatınız konusunda da yeni bir şehrin faydasını görebilirsiniz. Kendinizi yeni baştan tanıtabileceğiniz bir mesleki ortam işinize yarayabilir. Ancak her şeyden önce geçmişle olan bağlarınızı koparmalı, geçmişten kalma meselelerinizin üzerine keskin bir çizgi çekmelisiniz. Eski problemlerinizi çözüme kavuşturmalı, kafanızı kurcalayan sorunların üzerine giderek bundan sonrası için daha aydınlık bir gelecek oluşturmalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.