1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
3 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

3 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: İşinizle ilgili ani kararlar almamalısınız. İyi düşünüp öyle davranmalısınız. Yapacağınız anlaşmalar size iyi gelebilir. Güvendiğiniz insanlara dikkat etmelisiniz.

BOĞA: Sorunlara çözüm bulmak yerine onları göz ardı ediyorsunuz. Şimdi çözmezseniz ileride daha da büyüyebilir. Sağlığınızla ilgili sorunlar çözülüyor.

İKİZLER: Maddi anlamda kazandıklarınız sayesinde keyfiniz yerine gelecek. Yapacağınız işlerde kazançlı olan siz olabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

YENGEÇ: Sorumluluklarınızın farkına varmalısınız. Siz üstüne düşmedikçe işin içinden çıkamayabilirsiniz. İlişkinizle ilgili kafanızda soru işaretleri olabilir.

ASLAN: Kazandıklarınızı biriktirmek isteyebilir ve yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Yatırım yapmak için acele hareket etmeyin ve birkaç gün geçmesini bekleyin.

BAŞAK: Aile büyüklerinden sürpriz hediyeler alabilir. Uzun süredir istediğiniz şeye kavuşabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz. Kısa süreli tatiller söz konusu.

TERAZİ: Biraz tatil keyfinizi yerine getirebilir. Kendinize gelmek için iyi bir fırsat olabilir. Girdiğiniz ortamlarda sürekli peşinizde olan biri olabilir. Ona bir şans vermelisiniz.

AKREP: Bencil olmaktan vazgeçmelisiniz yoksa bu durum sizi zor duruma sokabilir. Başka insanların haklarına da saygı duymalısınız. Aileniz bu durumdan biraz şikayetçi.

YAY: Bugün ani duygu değişimleri yaşayacaksınız. Seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeli, iş yerindeki gerginlikten biraz uzaklaşmalısınız.

OĞLAK: Bugün yakın çevrenizde bulunan insanlarla çok fazla tartışmaya girmeyin. Sabrınız sınırda olabilir ve sözleriniz kurşundan ağır yaralar açabilir. Sevdiklerinizin kalbini boş yere kırmayın.

KOVA: Aldığınız kararların arkasında durun. Sezgilerinize güvenin ve çevrenizdekilerin söylediklerine tamamen güvenmeyin. Aşk hayatınızda şartları zorlamalısınız.

BALIK: Bugün gündeminizi iş hayatınızla ilgili konular fazlasıyla meşgul edecek. Çift fikirli insanların yanar döner tavırlarının zihninizi karıştırmasına izin vermeyin.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.