1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 3 YAŞINDA HASTANELİK OLDU!
3 YAŞINDA HASTANELİK OLDU!

3 YAŞINDA HASTANELİK OLDU!

Lefkoşa’da yürekler hopladı...

A+A-

Ayak bileği zedelendi

 

Lefkoşa’da Yediler Mahallesi’nde hız limitinin üstünde olduğu iddia edilen 37 yaşındaki Ana Uysal’ın kullandığı araçla çarptığı 3 yaşındaki küçük çocuk hastanelik oldu.

 

Yediler Mahallesi’nde dün meydana gelen trafik kazasında yolun karşısına geçmeye çalışan 3 yaşındaki Ersen Akbıçak, Ana Uysal’ın kullandığı MY 163 plakalı arabanın çarpması sonucu yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulansla Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ersen Akbıçak’ın sol ayak bileği zedelenirken, vücudunun çeşitli yerlerinden küçük yara ve sıyrıklar oluştu. Başına darbe aldığı öğrenilen küçük Ersen, 6 saat müşahede altında  tutulduktan sonra taburcu edildi.

Aracın çamurluğu ile çarptı   

Polisten alınan bilgiye göre kaza dün saat 12.00 sıralarında Şht. Hasan Mehmet Mustafa Sokak’ta meydana geldi. Ana Uysal, yönetimindeki MY 163 plakalı salon araç ile Yediler Mahallesi’nden Güney istikametine doğru seyrederken, o esnada yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan 3 yaşındaki Ersen Akbıçak’a aracın sağ ön çamurluğu ile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yaralanan Akbıçak, Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde 6 saat müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Polisin kazayla ilgili başlatmış olduğu soruşturma devam ediyor.
 

k1-004.jpg

Mahalleli öfkeli

Surlariçi Yediler bölgesinde çocukların en kalabalık olduğu mahallerden biri olan Şht. Hasan Mehmet Mustafa Sokak’ta meydana gelen kaza bölgede oturanların yüreklerini ağza getirdi. Oyun parkı olmadığı için çocuklarının yollarda oynadığını savunan mahalle sakinleri 3 yaşındaki çocuğa çarpan 37 yaşındaki kadının defalarca süratli geçtiği için uyarıldığını iddia etti. Geçen yılda aynı şekilde başka bir çocuğun bir araç tarafından ezilerek yoğun bakımda günlerce kaldığını söyleyen mahalleli Lefkoşa Türk Belediye zabıtalarının bölgeye uğramadığını iddia etti.

Zerrin İçin: Kasis için birinin ölmesi bekleniyor

Yediler bölgesinde dün yaşanan kazaya tanıklık eden Zerrin İçin, Havadis’e konuştu. Zerrin İçin, komşusunun oğluna çarpan 37 yaşındaki kadının defalarca süratli geçmemesi için uyarıldığını söyledi. İçin, çocukların oyun parkı olmadığı için yollarda oynadığını şu şekilde anlattı: “Mahallemize hız kesici kasisler konulması yönünde defalarca belediyeden yardım istedik kimse bizimle ilgilenmedi.

Bölgede çocukların oyun oynayacağı bir park yok, çocuklar yollarda oyun oynuyor. Buradan geçen tüm araçlar bölgede çocukların ve insanların olmadığını düşünerek anayoldaymış gibi sürat yapıyorlar. Bölgede bulunan bankalarda ve iş yerlerinde çalışanlar araçlarını evlerimizin dibine park ediyor ve çocuklar için alan kalmıyor. Komşumun oğlunu ezen araç, kızımla beni de eziyordu. Yapılan şikayetlerden polis gidip gelmekten usandı. Belediye zabıtaları bölgeye uğrasın ve araçlara çeki düzen versin.

Daha büyük bir felaket olmadan yetkililer önlem almalı bu bölgede bir sürü çocuk var. Hız kesici kasis konulması için birilerinin ölmesini mi bekliyorlar?..”

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.