1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 3 YAŞINDAKİ BEBEĞE...GÜNÜN EN İĞRENÇ HABERİ!
3 YAŞINDAKİ BEBEĞE...GÜNÜN EN İĞRENÇ HABERİ!

3 YAŞINDAKİ BEBEĞE...GÜNÜN EN İĞRENÇ HABERİ!

GÜNÜN EN İĞRENÇ HABERİ!

A+A-

İngiltere’nin Galler bölgesinde 31 yaşında bir kadın erkek arkadaşının 3 yaşındaki kızına fiziksel şiddet uygulamak ve cinsel tacizde bulunmaktan suçlu bulundu.

Olayla ilgili Caernarfon Kraliyet Mahkemesi’nde görülen davada tacize maruz kalan küçük kızın kimliğinin gizli tutulabilmesi için sanığın ismi basına açıklanmazken, savcılık  kadının “küçük kızı saçlarından tutup yatağından dışarı sürüklerken, döverken ve çocuğa cinsel içerikli bir şekilde dokunurken” filme alındığını açıkladı.
 
Küçük kızın babası kızının davranışlarından şüphelenmeye başlayınca önce yatağının altına cep telefonunu yerleştirerek ses kaydı aldığını, bu kayıtta kendisi evde yokken kızının ağlayıp bağırarak yardım istediğini duyunca da yatağın karşısına görüntü kaydı alması için ikinci bir cep telefonu yerleştirdiğini söyledi.
 
Kayıtlarda kızının uzun süredir birlikte olduğu ve aynı evi paylaştığı kız arkadaşının saldırısına uğradığını görünce hemen polis çağırdığını belirten baba “Hala şaşkın ve şokta olduğunu” söyledi.
 
Sanığın avukatı Meirion Jones, bundan önce hiç bir sabıkası bulunmayan müvekkilinin “ tek bir kez, çok büyük bir hata yaptığını” söyledi.
 
Davaya bakan yargıç David Hale, sanığın “Hapse girmesinin kaçınılmaz olduğunu” belirtti.
 
Küçük kızın yaşadığı mahallenin halkının yaşananlarla ilgili çok tepkili olduğunu belirten yargıç, sanığın saldırıya uğramaması için cezası belli olana kadar tutuklu kalmasına karar verdi.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.