1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ ETTİ
3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ ETTİ

3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ ETTİ

3 yaşındaki çocuğa tecavüz etti.

A+A-

İngiltere’de bir bebek bakıcısı sabıkalı bir pedofilin 3 yaşındaki bir erkek çocuğuna tecavüz etmesine yardımcı olduğu gerekçesi ile 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Galler bölgesinin başkenti Cardiff’te gerçekleşen korkunç olayla ilgili soruşturmada 28 yaşındaki Claire Semmens’in bakmakla sorumlu olduğu çocuğu 32 yaşındaki pedofil Aaron Hughes teslim ettiği hatta çocuğa saldırmak için yatak odasını kullanmasına izin verdiği ortaya çıktı.
 
Savcılık Semmens’in Hughes’in eşcinsel sevgilisi Hamish Morgan’a aşık olduğunu ve “Hughes’e tecavüz edecek çocuklar bulursa Morgan’ın kendisine kalacağını” düşündüğünü söyledi.
 
Savcı Laurence Jones “Hughes ilaç vererek uyuttuğu küçük çocuğa Semmens’in yatak odasında iki kez tecavüz etmiş ve bu saldırıları daha sonra izleyebilmek için cep telefonu ile videoya almış” dedi.
 
Polis daha önce de pedofiliden sabıkalı olan Hughes’in bilgisayarında yaptıkları aramalar sonucunda korkunç videolara ulaştıklarını ve sorumluları hemen tutukladıklarını söyledi.
 
Davada Semmens’e 16 yıl, Hughes’a ise ömür boyu hapis cezası veren yargıç Philip Richards “ Ben bir insanın masum küçük bir çocuğa bunları yapabileceğine inanmakta zorlanıyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.