1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

Koç

Hedefinize ilerliyorsunuz Sorumluluklar artıyor. Amaçlarınıza ulaşmak için daha hırslısınız ancak pek çok engeli de aşacaksınız. Çabalarınızı sürdürmeye özen göstermeli, kararlılık göstermelisiniz. Cumartesi günü tamamlanması gereken işler yüzünden zamanınızı daha iyi planlamaya bakın. Tam olarak kontrol edemediğiniz durumlar ortaya çıkabileceği için paniğe kapılmamalısınız. Bugünlerde işleriniz ve sizi duygusal yönde meşgul edebilecek ailevi ya da eve ait konular arasındaki hassas dengeyi korumaya bakmalısınız. 


 

Boğa 
Ufkunuzu yenileyin Hafta sonunda düşüncelerinizde daha kararlı ve huzurlu olabilirsiniz. Kimi durumlar, tartışmalar yüzünden fikirlerinizi ya da hayat görüşünüzü korumanız söz konusu olabilir. Sizi zihinsel açıdan meşgul kılabilecek pek çok değişiklik söz konusu olabilir. Yapıcı olabileceksiniz. Farklı düşünceler karşısında dengede olmaya bakın. Hafta sonunda size yeni öneriler getirebilecek kişiler ya da eğitimler gündeme gelebilir. Uzaklarla ilgili işler ve yolculuklar da mümkün. 


 

İkizler 
Aceleci olmayın Bu dönem size harekete geçip yenilikler yapabileceğiniz atılımlar ve yeni başlangıçlar getirmekte. Mücadelecisiniz. Hafta sonunda ortaklaşa konulara ve ilişkilerden beklentilerinize de önem vermelisiniz. Özellikle güven ve sağlamlık aradığınız konularda, parayla, yatırımla ilgili konularda bu duyarlılığınız daha belirgin hale gelebilir. Bu beklentilerde aşırıya kaçmak duygusal yönden huzursuzluk getirebilir. Bu yüzden abartılı beklentiler içinde olmamaya bakın. 


 

Yengeç 
Denge şart Bu günler ilişkilere önem vermek ve açık olmak önem kazanmaktadır. Hafta sonunda ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar içinde olabilirsiniz. Güven ve sağlamlık arıyorsunuz ancak düşüncelerinizde bunu sağlamak için daha fazla çaba sarf etmelisiniz. Bu dönemde görüşlerinizi etkileyici biçimde ortaya koyabilirsiniz. Duygusal açıdan değişime de açıksınız. Bu arada beraberliklerinizde ve ortaklıklarda denge içinde olmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. 


 

Aslan 
Verimli olabilirsiniz Başak burcundaki Güneş kaynaklarınızı daha akılcı kullanma imkanı ve bu yönde sorumluklar getirmekte. Hafta sonunda sizi yorabilecek ve daha yapıcı olmanız gerektirebilecek durumlar ortaya çıkabilir. Elle tutulur konular üzerine yoğunlaşmanız gerek ancak bu durum sıkıcı ve zaman alıcı da olabilir. Bu dönemde düşüncelerinizi netleştirmek ve ortaya koymak için daha planlı olmalısınız. Dikkatinizi elde işlere yoğunlaştırabileceksiniz. 


 

Başak 
Yeni bir gündem Hafta sonunda daha girişken ve hayatın değişik yönlerine açık olabilirsiniz. Oğlak burcundaki Ay sayesinde duygularınızı ortaya koymanız zor olmayacak. Yaratıcı uğraşlar, hobiler ya da sizi sevdiklerinizle bir araya getirebilecek fırsatlar söz konusu olabilir. Kendinizi dengede hissedeceksiniz. Ayrıca bu dönemde işe ait konular da gündemde olduğu için, yapabileceğiniz pek çok şey var. Kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyecek ve dikkat çekebileceksiniz. fırsatları değerlendirin. 


 

Terazi 
Duyarlılıklar var Başak burcundaki Güneş bu dönemde akışta kalmak gerektiğini, şartları aşırı zorlamanın pek bir işe yaramayacağını söylemekte. Ortaklıklar ve ilişkiler sizi daha girişken hale getirebilir. Hafta sonunda eldeki kaynakları ve birikimlerinizi daha iyi kullanmaya bakın. Toprağa, eve ait konular, yatırımlar söz konusu olabilir. Bu arada ailevi konular ve evde ilgilenilmesi gereken uğraşlar yüzünden kararlılık göstermeniz beklenebilir. Düşüncelerinizi somut hale getirmek için çaba sarf edeceksiniz. 


 

Akrep
Planlısınız Üzerinizdeki gerginliklerden uzaklaşarak kendinizi yeniden dengede bulabilirsiniz. Ortak işler ve anlaşmalar gündemde olabilir. Duygusal açıdan da dönüşüm ve değişim söz konusu. Hafta sonunda düşüncelerinizi daha yapıcı şekilde kullanabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerle ilgili konular gündeme gelirken, kısa yolculuklar, ziyaretler ve konuşmalar da dikkat çekebilir. Maddi konular üzerinde durma gereği de duyabilir. Düşüncelerinizi somutlaştıracaksınız. 


 

Yay 
Savurmayın Bu dönemde kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmenin yollarını arayacaksınız. Hafta sonunda her ne kadar size bağlı olmayan koşullar ortaya çıksa da birikimlerinizi daha iyi değerlendirmeye gayret etmelisiniz. Bu dönemde ortaklaşa konular, anlaşmalar üzerinde durabilirsiniz. Maddi açıdan güven arzusu yüksek olsa bile, bunu başarmak için sabırlı olmak şart. Hırsınızı ve isteklerinizi değiştirebilecek konular ortaya çıkabilir. Eğer alışveriş söz konusu ise bütçenizi fazla zorlamayan harcamalara gitmelisiniz. 


 

Oğlak
Kendi içinizde uyumlusunuz Bu dönemde pek çok konuda haklı çıktığınızı gösteren durumlar gelişmekte.. Hafta sonunda burcunuzda kalan Ay bir dizi başlangıç ve yeniliğe işaret edebilir. Önceliklerinizi gözden geçireceksiniz. Yapıcı ve tutumlu olma ihtiyacı var. Bu arada sizi duygusal açıdan etkileyebilecek konular da gündeme gelebilir. Duygusal beklentileriniz yüksek olabilir ancak ilişkilerde akılcı olmak şart. Duygularınızı ve hassasiyetinizi ortaya koymaktan çekinmeyebilirsiniz. İlişkilerde daha hassasınız. 


 

Kova 
Hazırlık yapın Bu dönemde belki istekleriniz hemen gerçekleşmese de yaratıcı bir süreç içindesiniz. Israr etmediğiniz sürece daha çok şey başarabilirsiniz. Hafta sonunda kendi iç dünyanıza dönmek için güzel fırsatlar var. Aceleci olmamalısınız. Bazı beklemeler ve soru işaretleri de olabilir. Aradığınız huzur ve güveni bulmak için iç sesinize ve sezgilerinize de kulak vermelisiniz. Bu arada yapabileceğiniz fedakarlıklar söz konusu olabilir. Bu dönemde başkalarına hizmet gereği doğabilir. 


 

Balık 
Yeniden düşünmelisiniz Bu dönemde karşıt burcunuzda ilerleyen Güneş, objektif davranarak, pek çok konuda daha tatminkar sonuçlar elde edeceğinizi anlatıyor. Esnek olmak durumundasınız. Ancak duyguları kontrol altında tutma gereği de var. Hafta sonunda geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Arkadaşlardan, içinde bulunduğunuz gruplardan destek ve öneri alabilirsiniz. Ayrıca bugünlerde hemen karar vermenizi gerektirebilecek konular, ilişkiler, anlaşmalar da dikkat çekmeye başlayabilir.
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.