1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün işlerinizde zorlandığınız durumlar oluşabilir. Yine de sevdiğiniz konularla ilgilenmek size iyi gelebilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çocuklarınızla ilgili konularda daha sabırlı davranmanız gereken bir gündesiniz. Ailenizle ilgili yaşadığınız konular sizi zor durumlara sokabilir. Bu konuda rahatlamak için arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün ev içinde yaşanan konulara daha temkinli yaklaşmanızda fayda var. Bazı olayları zihninizde çözmekte zorlanabilirsiniz. Değişim içinde olacağınız koşullar oluşabilir. Emlak konularında otorite olan kişilerden destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda beklemeler meydana gelebilir. İlerlemeyen işleriniz için sabırlı olmalısınız.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Kendinizi ön plana çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Bilemediğiniz durumlardan dolayı değişimler meydana gelebilir. Yakın çevrenizdekilerle mücadele içinde olabilirsiniz. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Ticari konularda sizden daha bilgili kişilerden yardım alabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bütçenizle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi ön plana koymak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler önem kazanabilir. Harcamalarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Gün içinde koşullar yorucu bir hal alabilir. Ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle hassas durumlar oluşabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha yoğun tecrübeler içinde olabilirsiniz. Sizin için güzel şeylere zaman ayırabilirsiniz. Duygusal açıdan ani gelişmeler meydana gelebilir. Risk almaya açık olabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün elinizde olmayan konulardan dolayı stresler meydana gelebilir. Bazı konularda fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işler engellenebilir. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Gelecekte planladığınız konularda elinizde olmayan nedenlerden dolayı ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Tekrar gözden geçirmeniz gereken durumlar olabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gelecek beklentilerinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde beklemeniz gereken durumlar olabilir. İş hayatında beklemediğiniz durumlar sizi zor duruma sokabilir. Kişisel anlamda mücadele etmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde aynı meslek grubundan kişilerle organizasyon yapabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için uğraşabilirsiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili üstlerinizle görüşmeler yapabilirsiniz. Sıkışan işlerde program değişikliği yapmanız sizi rahatlatabilir. Yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. İşleriniz bürokratik engellere takılabilir. Sakin kalıp, yeni yön belirlemek için kendinize fırsat tanıyın.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün ilgilendiğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Yeni ve farklı şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda algılamakta zorlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda beklemediğiniz riskler söz konusu olabilir. Ortaklı konular istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Yolculuk planlarınızda değişiklikler söz konusu olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün finansal konularda stresler yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle sorunlar olabilir. İşlerinizdeki sıkışıklık keyfinizi kaçırabilir. İkili ilişkilerinizde daha gerçekçi yaklaşmalısınız. Yaşanan olaylara ayak uydurmanız gerekebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yatırımlar gündeme gelebilir. İşleriniz için mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün eşinizle ilgili konularda daha hassas davranabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Güçlü kişilerle görüşme halinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yardım alabilirsiniz. Çalışma hayatında aldığınız sorumluluklar sizi zorlayabilir. Mücadele etmeniz gereken konularda sıkışıklıklar meydana gelebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün çalışma hayatınızda yoğun bir gündeminiz olabilir. Üstlerinizle daha fazla zaman geçireceğiniz görüşmeler içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sizi yıpratan durumlar meydana gelebilir. Aşk hayatınızda yaşadığınız duygusal geçişler işinizi etkileyebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.