1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak için fırsatlar kovalayabilirsiniz. Kendiniz için yeni oluşumlar içinde olabilirsiniz. Özgürlük hissi içinde olacağınız zamanlar var. Beklenmedik konuşmaların içinde kalabilirsiniz. Akademik konular ilginizi çekebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle buluşma planlayabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün gündeminiz yoğun olabilir. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Eğitim almak istediğiniz konularla ilgili harekete geçebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Finansal konularda kararlarınızı daha dikkatli almaya bakın. Duygusal yönden sizi bağlayıcı koşullar oluşabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün eşinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular için mücadele verebilirsiniz. Eğitimlere katılabilirsiniz. Kişisel olarak hassas olduğunuz konuların üzerinde durabilirsiniz. İlişkilerinizi daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Sevdikleriniz için planlar yapabilirsiniz. Gün içinde gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Çalışma arkadaşlarınızın işlerine destek verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çaba sarf edeceksiniz. Düzenlemek istediğiniz konularda hızlı davranmanız gerekebilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Sağlığınızla ilgili konularda sıkıntılar olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün yaratıcılık gereken konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal uğraşlar keyfinizi yerine getirecektir. Farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimlere katılabilirsiniz. Bugün harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşlerinizi toparlama fırsatı bulacaksınız. Duygusal olarak biraz sıkışmış hissedebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün ailevi konular önem kazanabilir. Kendinizi geçmişinizde olan konular içinde bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize daha fazla yönelmeniz gereken bir gündesiniz. İşlerinizde daha rahat ilerleme kaydedebilirsiniz. Emlak ve gayrı menkul işleriyle ilgilenebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda eğitim almak isteyebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi farklı işlere yönelmiş durumda bulabilirsiniz. Ticari görüşmeler önem kazanabilir. Detaylara dikkat etmelisiniz. İşlerinizde kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konularda daha fazla uğraşabilirsiniz. İşlerinizi büyütmek isteyebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün maddi konularda daha fazla mesai harcayabilirsiniz. Bütçenizi oluşturup yatırım yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eksikleri tamamlamak ve işlerinizi daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İşlerinizde sorumluluk almanız gerekebilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için istekli olabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda hassasiyetler oluşabilir. İşlerinizde büyümek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınız artış sizi yorabilir. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde beslenmenize dikkat etmelisiniz. İşleriniz için daha fazla mücadele verebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları organize etmeniz gerekebilir. İşlerinizdeki teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde ilişkileriniz sizi yorabilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için mücadele verebilirsiniz. Kendinizi düzgün ifade etmek önem kazanabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün gelecek planlarınızla ilgili detaylı çalışma içinde olabilirsiniz. Aşk ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili işlerde dikkatli olun. İşlerinizi detaylandırmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda dalgalanmalar olabilir. Bu durum sizi biraz zorlayabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün iş hayatınızla ilgili gelişmeler olabilir. Üstlerinizle ilişkilerinizi güçlü tutmak önem kazanabilir. Farklı konularda yeni işlere girişmek isteyebilirsiniz. Mevcut işlerde ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz ortamları seçebilirsiniz. İşlerinizdeki sorumluluk sizi daha iyi yerlere taşıyabilir. Destek alacağınız konular olabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.