1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI…
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI…

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI…

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI…

A+A-

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bazı belediye, kurum ve kuruluşlar kutlama mesajları yayınladı.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, bu büyük zafer uğruna hayatını kaybeden şehitleri rahmet ve minnetle andı.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıldönümü kutlama mesajında, 93 yıl önce bugün büyük Türk Ordusu tarafından kazanılan zaferi kutluyor olmaktan büyük onur ve gurur duyduklarını belirterek, “Bu büyük zaferin ülkemize de ilham kaynağı olduğu aşikardır. Zira kahraman Türk ordusunun Kurtuluş Savaşı’nda verdiği mücadeleyi, gözünü bile kırpmadan canını feda edişini, bizler de 20 Temmuz Mutlu Barış Harekâtı’nda aynı duygularla yaşadık” dedi.

Sadıkoğlu, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı armağan eden İstiklâl mücadelesinin bütün kahramanlarını;  minnet ve şükranla andı.

AK HATAYLILAR KARDEŞLİK, DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ

Ak Hataylılar Kardeşlik, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet İpek mesajda, “30 Ağustos zaferi, Türk Milletinin birlik ve bütünlüğüne yönelik her türlü tehdit ve saldırı karşısında kenetlenerek hiçbir gücün, hangi amaçla ve şekilde olursa olsun birliğinin ve bağımsızlığının elinden alınmasına fırsat verilmeyeceğinin simgesi olmuştur” dedi.

İpek, Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını, gazi ve şehitleri minnet ve şükranla andı.

KARADENİZ KÜLTÜR DERNEĞİ

Karadeniz Kültür Derneği Genel Başkanı Baki Aygün, yayımladığı mesajda, “30 Ağustos’ta işgal birliklerinin ülke sınırlarını terk etmesi ve ülke topraklarının geri alınması sağlandığından, Türk milletinin en önemli günlerinden biri olduğunu” ifade etti.

Aygün, 30 Ağustos Zafer'ini bize armağan eden Ulu Önder Atatürk'e, silah arkadaşlarına, kahraman orduya, şükranlarını sunarak, Türk milletinin bayramını kutladı.

ATATÜRKÇÜ YAŞAM DERNEĞİ

Atatürkçü Yaşam Derneği Genel Başkanı Ahmet İşcan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91’inci yıldönümünü kutlamaktan onur duyduklarını dile getirdi.

İşcan, Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, dernek olarak Afyon’da düzenlenen ve bir haftaya yayılan Zafer Haftası kutlama etkinliklerinde bu yıl katılamasalar da kendileri için büyük önem arzettiğini söyledi.

Ahmet İşcan, “Gerek kendi milli günlerimiz gerekse anavatanımızın milli günlerini birlikte kutlayabilmek derneğimiz için önemlidir” dedi.

RAUF RAİF DENKTAŞ VE DÜŞÜNCELERİNİ YAŞATMA DERNEĞİ

Rauf Raif Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği Genel Sekreteri Tuncay Özkaraşahin, 26 Ağustos'ta başlayıp, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in Başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin, Türkiye coğrafyasından “palikaryanın” tamamen atılmasının ve işgalin nihayete ermesinin son vuruşu olduğunu belirtti.

Özkaraşahin, şanlı Türk ordusuna minnettarlığını bir kez daha vurgulayarak, şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.