1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Enerjisi yüksek bir gün sizi bekliyor. Hayata bakış açınızı değiştireceksiniz. Her şey zamanla değişiyor sadece biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

BOĞA: Özel yaşamınızla ilgili yaşadığınız sorunları kafanıza fazla takmamalısınız. Sorunlarınız yavaş yavaş çözülüyor. Maddi anlamda elinize yüksek miktarda para geçebilir.

iKiZLER: Yoğun günler sizi bekliyor. Hem iş hem de özel hayatınızla ilgili koşuşturmalı günler sizi bekliyor. Sağlığınızla ilgili önemli gelişmeler söz konusu.

YENGEÇ: Bulunduğunuz ortamda bir çok alternatif söz konusu olacak. Tepki almak istemediğiniz bir çok konu var ve bazı konularda çekimser davranıyorsunuz. Bugün kazançlarınızı güven altında görmek isteyebilirsiniz. 

ASLAN: Bugün ev işleriniz için arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Bazı kişilerle düşünceleriniz uymadığı için fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır yapmak isteyip ertelediğiniz bir iş için bir adım atma imkanı bulabilirsiniz.

BAŞAK: Kendinizi iyi hissettiğiniz bu günde çeşitli organizasyonlar yapabilir, hareketli bir güne merhaba diyebilirsiniz. İlişkinizde ise partnerinize duyduğunuz büyük aşk zorlukları aşmanızı sağlayacak.

TERAZİ: Gün içerisinde hedeflediğiniz bazı konuları gerçekleştirmek adına çeşitli görüşmeler gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde ise yükselmeye başladığınız bir dönemde bulunuyorsunuz.

AKREP: Arkadaşlarınız sizden biraz şikâyetçi. Onlara daha fazla zaman ayırmalı ve dertlerine ortak olmalısınız.

YAY: İş hayatınızda ise günlerdir yaşanan olumsuzluklar sona eriyor ve rahat bir nefes alarak olumlu gelişmelerle huzur buluyorsunuz. Bugün resmi evraklarınızla ilgili problemler yaşanabilirsiniz.

OĞLAK: Gökyüzünün olumlu etkileri ile bugünün talihinizin yükseldiği ve her alanda gözle görünemeyen yardımlar aldığınız bir zamandasınız. Hem maddi hem de ruhsal alanlarda başarılı olmanız ve huzuru yakalamanız mümkündür.

KOVA: Çevrenizdeki insanlar yaşanan olumlu gelişmelerden kendilerine payeler çıkarmaya kalkabilirler ve sizi bu şekilde düşünmeniz için etkilemeye çalışabilirler. Şimdi yaşamış olduğunuz olayların bir değerlendirmesini gözünüzün önünden geçirerek tavırlarınızı buna göre belirleyin.

BALIK: Yaşamış olduğunuz olayların bir değerlendirmesini gözünüzün önünden geçirerek tavırlarınızı buna göre belirleyin. Karşılaştığınız fırsatları uzun süreli olması için çok iyi değerlendirin.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.