1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İş hayatınızla ilgili konularda kısmetleriniz olabilir. Çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz. İşlerinizi netleştirmek için elinizden geleni yapacaksınız. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Ani karar değişiklikleri sizi biraz yorabilir. Duygusal anlamda sizi üzen şeyler yaşayabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün uğraştığınız işlerinize yön vermek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. Şanslı bir gündesiniz. Değiştirmek istediğiniz işlere yönelebilirsiniz. Fraklı konularla ilgilenebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha fazla mücadele verebilirsiniz. Finansal konularda yenilenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları hızlandırmak isteyebilirsiniz. Kafanızda olan konuları somutlaştırmak sizin için önemli olabilir. Bazı konulara hız kazandırmak isteyebilirsiniz. Duygusal yönden kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeni fikirler gündeme gelebilir. İlişkilerinize yön vermek için planlar yapabilirsiniz. Kişisel olarak daha verimli bir gün geçirmek için farklı konulara yönelebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Çalışma hayatınızla ilgili koşullar sizi biraz yorabilir. İşlerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Hayatınızda yeni başlangıçlar için yer açmak isteyebilirsiniz. Sizi yıpratan olaylara karşı dikkatli olmalı ve tavrınızı koymalısınız. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın sorunlarına ortak olmanız gerekebilir. Sağlığınıza dikkat edin.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün uğraştığınız konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinize yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Aşk hayatınızda değişimler olabilir. Kendi yönünüzü netleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Ev hayatınızdaki konularda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ailenizde geçmişle ilgili konular açılabilir. Gün içinde engellerle karşılaştığınızı hissedebilirsiniz. Güven duyduğunuz yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ise kendi yönünüzü netleştirmek isteyebilirsiniz. Gün içindeki değişimleri iyi yönetmenizde fayda var.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

İş hayatınızda yazışmaların ve konuşmaların yoğunluğundan kendinize zaman ayırmakta güçlük çekebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Hayatınızda yeni başlangıçlar olabilir. Hassas olduğunuz konularda daha fazla güvene ihtiyaç duyabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Bütçenizle ilgili yeni konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni çözümler üretebilirsiniz. Yeni başlangıçlar için fırsat yakalayabilirsiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda daha fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Finansal konularda değişim içinde olabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün kişisel hassasiyet içinde olduğunuz konular gündeminize gelebilir. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Bunun için sorumluluklar almanız gerekebilir. İkili ilişkiler dikkat çekici koşullar oluşturabilir. Bugün kendi fiziksel görünümünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Ani değişiklikler sizi duygusal anlamda etkileyebilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

İkili ilişkilerinizde elinizde olmayan nedenlerden dolayı gerginlik yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili gizli kalan şeyler ortaya çıkabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularda gerginlik yaşayabilirsiniz. Hayatınızda yapacağınız değişiklikler keyfinizi yerine getirebilir. İşlerinize yönelin.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gün içinde gelecekle ilgili planlarınızla ilgilenmek için zaman yaratabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda yeni başlangıçlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yeni görevler eklenebilir. Gün içinde değişen olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.