1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 30 BİN TL ÇALDIĞINI İTİRAF ETTİ!
30 BİN TL ÇALDIĞINI İTİRAF ETTİ!

30 BİN TL ÇALDIĞINI İTİRAF ETTİ!

30 bin TL çaldığını itiraf etti!

A+A-

 

Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Yar Group Ltd” isimli iş yerinde pazarlamacı olarak çalışan zanlı Yusuf Çobanoğlu teminata bağlanmak üzere dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Hasan Selvili zanlı Yusuf Çobanoğlu’nun pazarlamacı olarak çalıştığı Yar Group Ltd” isimli iş yerinden 180 bin TL çaldığı gerekçesi ile tutuklandığını ve hakkında soruşturma yapıldığını söyledi.

Polis, şirketin şikâyeti üzerine başlatılan soruşturmada zanlının şuana kadar 30 bin TL çaldığını tespit ettiklerini açıkladı. Zanlının iki gönüllü ifade verdiğini kaydeden polis, zanlının çalıştığı şirket adına sahte makbuz yazarak başka şirketler adına aldığı malları satarak 30 bin TL’lik meblağı çaldığını söyledi.

Kayıp makbuzların bir kısmının bulunduğunu, bir kısmının ise halen aranmakta olduğunu belirten polis, çalınan meblağın 180 TL’yi bulabileceğini açıkladı. Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, ancak zanlının soruşturmanın geri kalan kısmına etki edemeyeceğini ifade ederek teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Meltem Dündar zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanmasına ve iki kefilin 60’ar bin TL kefalet senedi imzalamasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.